FANDOM


Urmează-ţi felul
4
Numărul episodului 4
Sezonul 1
Numărul total 4
Titlul pe Teremedó Saġeḣ le ṭeu §eyṭ
Titlul în Portugal Segue o teu jeito
Data difuzării 11 ianuarie 2015
Lista episoadelor
precedent
O mare glumă
următor
O fată aşa cum trebuie să fii
Lucrurile Surorilor

Urmează-ţi felul este episodul 4 al sezonului 1 din serialul Lucrurile Surorilor şi episodul 4 în total. A avut premiera pe 11 ianuarie 2015.

Rezumat

Episodul începe în clădirea Pulá din Bàrcinon pe 1 ianuarie 2015, unde ofiţerii Flotei Stelare a Federaţiei sunt gata pentru decolarea navei FEF 09 care se va face în curând. Atunci nişte bărbaţi spun că totul este gata, şi uşile cupolei din Pulá se deschid. Atunci, nava FEF 09 decolează şi iese pe cupolă, în timp ce nişte elicoptere de televiziune gravează decolarea navei. În casa lui Kimberly şi a Karlei, cele două fete urmăresc la televizor lansarea navei FEF 09. Nava zboară pe cerul oraşului, şi ajunge în spaţiu.

10 zile mai târziu…

Kimberly lucrează în camera sa, şi atunci Karla vine să se uite la munca ei. Karla întreabă: „Văd că eşti cu proiectul tău… Oare eşti deşteaptă ca să faci totul bine?”. Kimberly îşi păstrează proiectul într-un dulap din camera sa, şi spune: „Înţeleg că va trebui să-l termin mai târziu”. Karla spune: „Trebuie să-ţi ascunzi mereu lucrurile ca eu să nu pot să le văd? Dacă vrei să-mi araţi ceva, o să-mi spui”. Şi Karla pleacă supărată. Kimberly iese din cameră şi le spune părinţilor ei că vrea să se plimbe în oraş. Apoi îi spune Karlei în şoaptă: „Jordy”. Părinţii acceptă, şi Karla spune că va merge cu sora sa.

Fetele iau metroul până în hotelul Kasa Tot, ca să vorbească cu Jordy Kúdigy. Intră în sala principală a hotelului, şi este un bărbat la recepţie. Kimberly îl întreabă de Jordy, şi bărbatul răspunde că acum face ceva important şi este ocupat. Kimberly îl întreabă cât timp va dura, şi bărbatul spune că vreo 20 minute. Karla spune că pot să aştepte, şi bărbatul răspunde: „Întrucât aşteptaţi cu nerăbdare să vorbiţi cu el, presupun că sunteţi prietene cu Jordy, nu-i aşa? Va veni la voi când el va avea ceva timp liber”. Cele două fete sunt de acord şi vor aştepta.

Kimberly ia obiectul Flotei Stelare a Federaţiei care proiectează holograme, şi îi spune Karlei că încă îl mai are. Karla spune că acest obiect a fost cauza unei rele glume, dar Kimberly spune că a descoperit că, de asemenea, acest obiect poate să-i facă pe oamenii invizibili. Karla o întreabă cum este posibil, şi Kimberly răspunde că obiectul creează o hologramă goală asupra cuiva, care face să se vadă ceea ce există în spatele cuiva. Adică, devine invizibil. Karla o întreabă la ce se gândeşte să facă, şi Kimberly spune că va intra în biroul lui Jordy pentru a investiga. Şi îi spune Karlei: „Există un vechi proverb care spune: Urmează-ţi felul”.

Kimberly intră în biroul lui Jordy, şi Karla decide să o urmeze pe sora sa. Cele două fete găsesc un obiect cu un buton. Kimberly vrea să apese butonul, dar Karla o întreabă dacă este sigură de ceea ce face. Kimberly spune că dacă acest obiect este ceea ce ea crede, nimic nu se va întâmpla. Kimberly apasă butonul şi se deschide un portal. Karla întreabă către unde duce acest portal, şi Kimberly îi spune că singura cale să ştie asta este să intre în acesta. Cele două fete traversează portalul, şi ajung într-o sală cu instrumente de înaltă tehnologie. Şi Jordy se află în această sală.

Jordy le spune fetelor: „Ştiam. Bănuiesc că vreţi să vedeţi toate astea ca să vă satisfaceţi curiozitatea, nu-i aşa? Ca să ştiţi ce este toate astea, veniţi şi aveţi grijă. Şi nu puteţi să spuneţi nimănui nimic despre această sală, bine?”. Kimberly şi Karla spun că sunt de acord, şi Jordy le explică fetelor că această sală este o sală secretă care aparţine Flotei Stelare a Federaţiei, şi din acest loc Jordy are controlul asupra mai multor lucruri, unele dintre ele cu permisiunea primarului oraşului Bàrcinon. Primarul îi va proporţiona tot ce Jordy vrea dacă este necesar pentru Flota Stelară a Federaţiei, şi în plus din acest loc poate să ia legătura cu Pământul.

Jordy spune că ar trebui să se întoarcă la muncă la recepţia hotelului, şi cei trei ies din sala secretă a Flotei Stelare a Federaţiei prin portal, şi afară Jordy pune o protecţie mai puternică în butonul care activează portalul, şi le spune încă o dată fetelor să nu spună nimănui nimic despre asta. Bărbatul care era la recepţie îl întreabă pe Jordy cine sunt aceste două fete, şi Jordy spune că sunt prietenele lui şi că totul este în regulă. Kimberly îi spune Karlei că ar trebui să se întoarcă acasă, şi amândouă pleacă. Pe stradă, Karla spune că i-ar plăcea să ştie mai multe despre Flota Stelară a Federaţiei, şi Kimberly spune că există mai multe lucruri pe care nu le ştiu.

În metrou, cele două fete sunt în linia 4, şi trenul se opreşte în tunel. Karla întreabă ce vor face acum, şi Kimberly spune că nu ştie. Karla îi reaminteşte surorii sale fraza „Urmează-ţi felul”, şi Kimberly spune: „Mi-ai dat o idee!” şi se duce până în cabina şoferului. Karla rămâne aşezată fără să ştie la ce se gândeşte sora ei, şi Kimberly îl întreabă pe şofer: „Ce s-a întâmplat?” şi şoferul răspunde că s-a oprit totul. Kimberly întreabă dacă ea ar putea să ajute, şi şoferul spune că cineva ar trebui să împingă trenul. Kimberly spune: „O să facem asta!” şi şoferul nu ştie de ce ea a spus asta.

Kimberly le spune pasagerilor: „Ajutaţi-mă cu telechinezie să facem ca trenul să ajungă la următoarea staţia!” şi pasagerii nu ştiu ce să facă. Kimberly spune: „Amintiţi-vă de proverbul care spune: Urmează-ţi felul. Ei bine, voi ştiţi o cale de a ajuta trenul ăsta, şi sunt sigură că e aceeaşi cale ca şi a mea”. Şi toată lumea începe să se concentreze ca să folosească telechinezie şi să mişte trenul. Şi cu telechinezia, trenul iese din tunel şi ajunge la următoarea staţia. Karla îi spune lui Kimberly că nu mai vrea să continue în tren şi preferă să ajungă acasă cu autobuzul, şi Kimberly spune că şi ea crede la fel.

Cele două fete iau autobuzul 20 în piaţa „Ġlôrias”, unde rămăseseră cu metroul, şi se întorc acasă. În autobuz, Karla îi spune lui Kimberly că trec pe sub şcoala lor, dar Kimberly se gândeşte la altceva. Când fetele ajung acasă, părinţii lor le reamintesc că a doua zi trebuie să meargă la şcoală. Karla spune că au avut o problemă în metrou, dar au putut să ajungă. Dar Kimberly nu spune nimic şi se duce la ea în cameră, şi închide uşa ca nimeni să poată să intre. Atunci Kimberly ia proiectul pe care trebuie să-l facă pentru şcoală, zâmbeşte şi se termină episodul.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.