FANDOM


Trei entităţi şi proprietarii acestora
11
Numărul episodului 3
Sezonul 2
Numărul total 11
Titlul pe Teremedó 3’a enṭiṭaṭs i les seus amzs
Titlul în Portugal Três entidades e os seus donos
Data difuzării 14 august 2016
Lista episoadelor
precedent
Obiectivul unei acţiuni
următor
Călătoria
Lucrurile Surorilor

Trei entităţi şi proprietarii acestora este episodul 3 al sezonului 2 din serialul Lucrurile Surorilor şi episodul 11 în total. A avut premiera pe 14 august 2016.

Rezumat

Episodul începe în casa reality-show-ului, unde Kimberly caută informaţii pentru a şti mai multe despre originea ei şi a surorii ei, dar încă nu a putut să găsească nimic. O femeie care locuieşte şi ea în aceeaşi casă îi spune că o vede un pic îngrijorată, şi ea doar spune că caută ceva important pentru ea şi pentru sora ei. Între timp, Karla se află acasă fără să facă nimic, când deodată, pe telefonul ei mobil, Karla primeşte un apel de la sora ei, Kimberly, în care îi spune că trebuie să încerce să intre din nou în instalaţiile pe munte pe care le vizitaseră cu ceva timp în urmă unde au văzut informaţii de la Flota Stelară a Federaţiei despre altă linie temporală, şi îi spune că ea nu poate să plece de acasă sau ar putea să fie pedepsită de directorul casei. Karla este de acord, şi se duce cu metroul până în Tarràkonon ca mai apoi să urce pe jos pe muntele oraşului, aşa cum a făcut mai devreme…

Când Karla se află aproape de secţia instalaţiilor secrete ale Flotei Stelare a Federaţiei, la uşă găseşte un ofiţer care controlează intrarea, pentru că de când surorile au intrat fără autorizaţie, protecţia locului a crescut pentru a evita noi intruziuni. Karla îşi ia telefonul mobil şi o sună pe Kimberly, şi îi spune că are o problemă. Kimberly răspunde: „Sună-l pe iubitul tău şi informează-l că trebuie să intri într-un loc şi că ai nevoie de ajutorul lui ca să intri”. Karla nu ştie cu ce iubitul său poate să le ajute, dar Kimberly spune: „Dacă el are vreo idee pentru tine, te va ajuta cu tot ce poate”. Şi termină apelul. Karla îl sună pe iubitul său şi îi cere ajutor, şi el este de acord şi spune că îl va pune pe ofiţerul Flotei Stelare a Federaţiei care supraveghează locul sub controlul lui. Karla întreabă cum el va putea să facă asta, şi iubitul ei spune că poate să controleze prin telepatie orice persoană, ştie să facă asta foarte bine pentru că învaţă hipnoză la şcoală, la ora de nasări.

Karla aşteaptă ca ofiţerul Flotei Stelare a Federaţiei să o lase să treacă, dar deodată ofiţerul adoarme şi cade pe pământ. Karla îl întreabă pe iubitul său dacă numai ştie să-i pună pe oameni la somn, şi el îi răspunde că este nou în asta, dar în curând va învăţa mai mult, şi acum ea trebuie să supravegheze ca ofiţerul să nu se trezească în timp ce ea aruncă o privire la aceste instalaţii. Karla intră, şi începe să caute informaţii despre linia temporală alternativă pe care a văzut-o la ultima dată când a fost acolo. Dar găseşte altceva: într-un fel pe care ea nu-l înţelege, există trei entităţi numite „frecvenţe”, „conştiinţe” şi „inocenţe”, care fac parte din originea universului. Şi aceste trei entităţi îşi au propriii stăpâni, persoane importante din istorie care au puterea să controleze o parte a spaţiu-timpului. Dar are dificultăţi să găsească cine sunt stăpânii, pentru că această informaţie are multă protecţie.

Deodată, ofiţerul care dormea se trezeşte, şi Karla trebuie să plece. Ea se teleportează direct la uşa casei reality-show-ului lui Kimberly cu teleportatorul său, şi îi cere directorului ca Kimberly să vină pentru că vrea să vorbească cu ea. Directorul spune că Kimberly acum răspunde întrebări cu un bărbat de la televiziunea Frànniei, şi nu poate fi întreruptă. Karla ia un card din buzunar furat de la instalaţiile secrete ale Flotei Stelare a Federaţiei şi spune că Kimberly trebuie să vină pentru că este o problemă a Flotei Stelare a Federaţiei, şi în plus îi spune că nu are autorizaţie să-i reveleze nimic altceva. Directorul o cheamă pe Kimberly, şi directorul pleacă şi cele două fete rămân singure. Kimberly îi spune Karlei că nu trebuie să spună nimănui că colaborează cu Flota Stelară a Federaţiei, şi Karla spune că, pentru a înţelege mai bine ceea ce ea a văzut, trebuie să se naseze.

După o nasare între cele două surori, Kimberly explică că ea trebuie să se întoarcă la instalaţiile Flotei Stelare a Federaţiei oricum, şi cineva îl va păcăli pe director ca ele să meargă împreună la instalaţiile secrete. Karla spune că îi va cere iubitului său să ia controlul directorului, şi Kimberly spune că este grozav. Karla îl sună pe iubitul său şi îi cere să-l controleze pe directorul lui Kimberly, şi îi spune că de data aceasta trebuie să-l controleze cu adevărat, nu numai să-l pună la somn. El spune că va face tot ce poate, şi începe să se concentreze. Atunci directorul spune cu o voce monotonă: „Kimberly, poţi să pleci cu sora ta”. Karla îi spune iubitului său: „Eşti foarte bun în asta, iubitule!”, şi cele două fete merg în staţia de metrou ca să se ducă din nou pe muntele în care este ascunsă secţia secretă a Flotei Stelare a Federaţiei pe Teremedó.

Când Kimberly şi Karla sunt din nou la instalaţiile Flotei Stelare a Federaţiei, gardianul încă urmează acolo, şi de data aceasta are o cască ca să împiedice să fie controlat de cineva din nou. Karla spune că iubitul său nu poate să-l pună pe ofiţer la somn, dar Kimberly are o altă idee ca să intre: să folosească „alaktrímeda”. Este vorba despre nişte fulgere care slăbesc pe cel care le primeşte. Karla spune că asta este nesănătos, dar Kimberly spune că nu au de ales, adică, trebuie să folosească forţa dacă vor să intre. Karla spune că ea nu vrea să arunce niciun fulger, dar Kimberly spune că dacă nu fac asta împreună, nu va funcţiona. Karla este de acord, şi cele două surori îşi combină puterile cu fulgerele „alaktrímeda”, şi ofiţerul rămâne inconştient. Karla întreabă dacă el se va trezi, şi Kimberly spune da, şi poate să fie sigură. Cele două fete intră în loc…

În interiorul instalaţiilor Flotei Stelare a Federaţiei, cele două surori caută informaţii despre linia temporală alternativă, şi descoperă că linia temporală în care ele se află acum este deja o linie temporală alterată, fiindcă în aprilie 2011, o rasă numită „Sulibani” au alterat istoria schimbând-o pe o persoană de pe Pământ care în mod interesant se numeşte şi Kimberly, şi atunci văd o informaţie mult mai importantă: în linia temporală originală, ele nu există! Cum este posibil aşa ceva? Fetele nu au răspunsul, însă sunt gata ca să o găsească cu orice preţ, şi poate vor trebui să intre încă o dată în acest loc ca să găsească informaţii despre originea lor. Dar acum nu pot să rămână acolo pentru că ofiţerul s-a trezit, şi în plus Karla îi reaminteşte surorii ei că trebuie să se întoarcă în casa reality-show-ului. Dar Karla se va ocupa de ofiţer şi îi va şterge memoria ca să nu-şi amintească de ele sau de atacul.

Când fetele se întorc în casa reality-show-ului, iubitul Karlei o sună pe Karla spunându-i că a trecut mult timp şi a pierdut controlul directorului lui Kimberly, şi el nu va şti că Kimberly a plecat. Şi îi spune că nu înţelege de ce a pierdut controlul, şi termină apelul. Când ajung în casa lui Kimberly, directorul spune că le-a luat prea mult timp ca să vorbească, fiindcă nu-şi aminteşte nimic de când a fost pus sub controlul iubitului Karlei, şi el spune că nu înţelege nimic. Kimberly răspunde că nici ea nu înţelege nimic, ca directorul să nu le suspecteze pe ele. Karla spune că trebuie să plece şi să se întoarcă acasă, pentru că este prea târziu, şi îşi ia la revedere de la sora sa. Între timp, într-un loc, un ofiţer al Flotei Stelare a Federaţiei îi spune altuia că trebuie să scoată toate lucrurile de la baza pe munte şi să o distrugă, pentru a evita ca surorile Duver§a să descopere mai multe lucruri secrete, şi se termină episodul.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.