FANDOM


Pământul, parte 1
15
Numărul episodului 7
Sezonul 2
Numărul total 15
Titlul pe Teremedó La Ṭerra, parṭ 1
Titlul în Portugal A Terra, Parte 1
Data difuzării 6 noiembrie 2016
Lista episoadelor
precedent
Plecaţi de aici!
următor
Pământul, parte 2
Lucrurile Surorilor

Pământul, parte 1 este episodul 7 al sezonului 2 din serialul Lucrurile Surorilor şi episodul 15 în total. A avut premiera pe 6 noiembrie 2016.

Rezumat

Episodul începe într-o noapte, unde într-o discotecă, 21 dansează cu o fată care se numeşte Sandra López, şi se bucură de asta. Într-un moment în timpul întâlnirii, 21 şi Sandra se sărută. Atunci o voce spune: „Pot să-ţi spun ceva?” şi 21 spune: „Termină programul”, era într-o holopunte din Bàrcinon. 21 iese din holopunte, şi o găseşte pe Kimberly care vrea să vorbească cu el. Ea îi spune că se va duce pe Pământ, pentru că i-au dat o permisiune, şi 21 spune că el are nişte probleme şi de aceea a decis să supravegheze ceea ce el face, şi spune şi că Flota Stelară a Federaţiei este instabilă, într-un mod asemănător guvernelor de pe Pământ. Şi îi spune că regenta Andrea este periculoasă, şi vrea răzbunare împotriva tuturor planetelor Flotei Stelare a Federaţiei şi a celorlalte care colaborează cu ei. Singura planetă care nu este atacată este Teremedó, dar nu ştie raţiunea. Kimberly întreabă dacă ele pot să ajute, şi 21 spune că dacă ar putea să ajute, le va informa. Şi îi doreşte drum bun lui Kimberly.

Kimberly se întâlneşte cu sora sa Karla, şi îi spune: „Deja eşti gata ca să ne ducem pe Pământ?” şi Karla răspunde: „Prietenul tău amiral crede că ai curaj ca să te duci acolo şi tu? Pentru că eu te văd pe tine un pic îngrijorată”. Şi atunci Kimberly spune că într-adevăr, îi este frică. Iubitul Karlei vine să le însoţească pe fete, şi cei trei se duc în gara trenurilor STK ca să se ducă pe Pământ. Fetele îşi iau la revedere de la părinţii lor la uşa gării, şi coboară până în gară, aşteptând un tren. Când vine trenul, de la linia S2, cei trei urcă. Trec prin hotelul Kasa Tot, prin şcoala lor, şi ies din oraş şi de pe Teremedó. În prima gară de pe Pământ, într-un oraş numit Lisabona, din ţara Portugalia, cei trei coboară. Şi cu pasajele, reuşesc să iasă, şi iubitul Karlei trece cu ea pentru că el nu avea pasaj. Şi văd oraşul pământean, diferit.

Între timp, într-un loc, Yusma spune: „Aţi ajuns”. În Lisabona, cei trei sunt pierduţi, şi nu ştiu ce pot să facă. Kimberly spune: „O să întreb unde se află gara trenurilor STK”. Şi într-un magazin, intră şi stăpânul îi spune: „Ce doriţi dumneavoastră?” şi Kimberly răspunde: „Nu cunosc pe nimeni numit Dumneavoastră, eu numai te întreb unde se află gara trenurilor STK”. Stăpânul se surprinde şi spune: „Eşti cam ciudată, fato… Eu nu cunosc trenurile alea”. Kimberly îşi aminteşte că gara de la Lisabona se numeşte „Cais do Sodré”, şi stăpânul îi indică drumul. Kimberly spune: „Mulţumesc!”, şi pleacă. Karla spune: „Ştii cum putem să ne întoarcem în gară?” şi Kimberly spune: „Da, şi bărbatul ăla era confuz pentru că credea că eu cunoşteam pe un om de aici care se numeşte Dumneavoastră, dar eu nu cunosc pe persoana aia”. Iubitul Karlei începe să râdă, şi când Kimberly întreabă care este poanta, băiatul răspunde: „Nimic, continuaţi”.

Când cei trei ajung în gară, Kimberly spune: „Hai să ne ducem în oraşul Barcelona, obiectivul nostru”. Şi cu pasajele, iau din nou trenurile, oculţi într-un ascensor normal de la metrou. Încă o dată în gară, cei trei urcă într-un tren de la linia S8 care nu opreşte în toate gările, şi merge mai repede. Coboară în gara „Barcelona | Plaça de Catalunya”, şi cu pasajele încă o dată ies pe stradă. Se află în centrul oraşului, dar acest oraş este foarte mare şi nu ştiu unde locuieşte amiralul 21 sau prietenii lui. Karla spune: „Veniţi, o să fac o triplă nasare cu voi” şi Kimberly spune: „Cu noi?” şi Karla spune că cu o triplă nasare vor putea să ştie unde trebuie să meargă. Kimberly spune că înţelege, şi cei trei se nasează şi au o viziune cu o rută pe care trebuie să o urmeze.

Echipa ajunge într-o staţie de autobuz, şi acolo cei trei iau un autobuz numit H12. Cei trei merg cu ochii închişi, numai cu imaginea în mintea lor a unui drum pe care trebuie să-l urmeze. Aceştia se surprind că în Barcelona se utilizează şi moneda euro, dar biletele sunt diferite de cele de pe Teremedó. Totuşi, au monede similare, şi plătesc cu monede de pe Teremedó fără ca şoferul să-şi dea seama că monedele nu sunt de pe Pământ. Şi cei trei închid din nou ochii, până în staţia la care trebuie să ajungă. Când ei coboară din autobuz, îşi deschid ochii, dar nu ştiu unde se află. Kimberly spune celorlalţi: „Ce urmează?” dar nimeni nu ştie ce trebuie să facă acum. Karla spune: „Oare aici locuieşte amiralul 21?” şi atunci Kimberly are o viziune care îi indică o casă. Kimberly spune: „E acolo”.

Intră în casă, şi din nou cu ochii închişi urcă până în etajul indicat de viziune. Şi acolo, Kimberly propune să bată la uşă şi ceilalţi sunt de acord. La uşă, iese o femeie care îi întreabă pe ei trei ce doresc, într-o limbă care seamănă cu cea din Bàrcinon dar este un pic diferită. Kimberly vrea să spună ceva, dar atunci din casă iese regenta Andrea şi se prezintă în faţa celor trei teremedosieni, şi îi spune mamei sale că aceştia sunt prietenii ei. Mama spune că dacă au nevoie de ea, va fi acasă. Andrea spune că momentan nu are nevoie de nimic. Cei patru iau ascensorul, şi Kimberly spune: „Ştim cine eşti şi care sunt intenţiile tale”. Andrea îi spune iubitului Karlei că el trebuie să se întoarcă pe Teremedó, pentru că ea vrea să vorbească numai cu fetele. Şi înainte ca fetele să poată să se apere, Andrea îl teleportează pe băiat acasă în Bàrcinon. Andrea atunci spune: „Sunteţi prea inteligente, dar eu sunt mult mai inteligentă. Momentan, trebuie să intru în mintea voastră. O să fac asta cu orice preţ”.

Kimberly spune că nu va permite asta şi Karla spune că nici ea, dar Andrea se foloseşte de un obiect şi cele două fete nu pot să se mişte, numai pot să-şi mişte capul. Andrea o nasează pe Karla, şi atunci îi pune ceva în mintea ei şi Karla devine inconştientă. Kimberly nu ştie ce poate să facă, dar Andrea o nasează şi pe Kimberly şi îşi pierde cunoştinţa şi ea. Andrea apasă o combinaţie de butoane în ascensor şi ascensorul merge într-o zonă secretă a clădirii. Acolo le pune pe surorile Duver§a în nişte tuburi, le închide şi cele două fete dispar. Şi în Bàrcinon, toate amintirile despre surorile Duver§la în părinţii lor şi în iubitul Karlei dispar, ca şi cum acestea nu ar fi existat niciodată…

Va urma…

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.