FANDOM


Lucrurile Surorilor

Lucrurile Surorilor.

Lucrurile Surorilor (în limba portugheză Coisas de Irmãs, în limba catalană Coses de Germanes, în limba teremedosiană Kosas da §ermanas) este un serial creat de Dýmapko care este vorba de două surori, Kimberly şi Karla, dintr-un oraş teremedosian numit Bàrcinon. Serialul are patru sezoane cu opt episoade în fiecare sezon. În sezonul 3 s-au introdus noi personaje, două surori noi: Mila (Milagros) şi Melina (nume fals).

Personaje

  • Kimberly Duver§a: este una dintre cele două protagoniste ale serialului. Ea este cea mai veche dintre cele două surori. Studiază la şcoala Traball din Bàrcinon (Ketalània) pe Teremedó, lângă sora sa. La şcoală toată lumea crede că ea şi sora ei sunt „fetele speciale”, şi nu este definit dacă sunt teremedosiane sau umane. La începutul serialului are 17 ani.
  • Karla Duver§a: este cealaltă protagonistă a serialului. Ea este cea mai mică dintre cele două surori. Studiază la şcoala Traball din Bàrcinon (Ketalània) pe Teremedó, la fel ca sora sa. La începutul serialului are 10 ani. În mod normal, la şcoală poartă de obicei, ochelari.
  • Jordy Kúdigy: este proprietarul hotelului Kasa Tot din Bàrcinon, hotelul cel mai important al oraşului cu 111 de etaje. Jordy are o relaţie bună cu cele două fete, şi se înţeleg foarte bine. Uneori surorile îl vizitează pe el, când nu trebuie să facă nimic.
  • Amiralul Yusepy Maray #: este un ofiţer al Flotei Stelare a Federaţiei teremedosian, care în mod normal, îşi vizitează planeta sa Teremedó cu nava FEF 09.
  • Regenta Andrea: este o terrană din universul oglindă care caută răzbunare după ce a fost înfrântă de Flota Stelară a Federaţiei, ca urmare încearcă să distrugă tot ce este în legătură cu Flota Stelară a Federaţiei: planetele sale şi ofiţerii săi. Ea este responsabilă de atacurile jihadiste pe Pământ şi de distrugerea planetelor Flotei Stelare a Federaţiei, un fapt care cauzează că Flota Stelară a Federaţiei nu mai va exista. Este o sălbatică sexuală şi bisexuală, ca toate fetele terrane, şi adesea utilizează această calitate cu bărbaţii.
  • Mila: este una dintre noile protagoniste ale celui de-al treilea sezon. Este de pe Pământ, şi locuieşte într-o casă împreună cu amiralul Pământului, Josep Maria 22. Are cinci surori şi un frate, dar când era mică, tatăl său a dispărut şi nişte entităţi necunoscute care colaborează cu universul oglindă le-au sechestrat pe cele cinci surorile ale ei, şi fratele ei (care este cel mai mare) a scăpat. Atunci aceste entităţi au utilizat filtre de percepţie cu Milagros, fratele ei şi mama ei, ca cele cinci surori sechestrate să „dispară”, şi aşa le vor uita şi nimeni nu le va căuta. Dar mama Milei este foarte inteligentă şi nu le-a uitat pe cele cinci fiice ale sale, fiindcă iubirea ei maternală este mai puternică decât filtre. De aceea, entităţile o fac pe mama Milei să pară nebună şi fac pe nimeni să o asculte.
  • Melina: este cealaltă nouă protagonistă a celui de-al treilea sezon. Numele „Melina” este fals, dar nu se cunoaşte numele ei adevărat. Este de pe Pământ, şi este cea mai mică a celor şapte surori. Este una dintre surorile sechestrate, dar deocamdată numai se cunoaşte versiunea ei din universul oglindă. Ea face o activitate de teatru într-un centru civic, şi face parte din entitatea apartamentului în care locuiesc 22 şi Mila. Obiectivul lui 22 este să le salveze pe dublul Melinei şi pe celelalte patru surori sechestrate ale Milei.
  • Jordi Alejos García: este duşmanul Milei şi al familiei ei, el este responsabil de răpirea surorilor Milei şi omul care utilizează tehnologia filtrelor de percepţie pentru a deveni un psihomorf.
Apariţiile personajelor
Personaj Sezoane
1 2 3 4
Kimberly Duver§a Da Nu
Karla Duver§a Da Nu
Amiralul Yusepy Maray # Da
Milagros Nu Da
Melina Nu Da
Jordy Kúdigy Da Nu
Regenta Andrea Nu Da
Yusma Da Nu
İhi Kadse Invitată Nu Da (Lola) Nu
0 Invitat Nu Invitat
Carla Nu Invitată
Jordi Alejos García Nu Da

Episoade

Sezonul 1

# Titlul în română Titlul în portugheză Titlul în M2 Premiera
1 Două fete speciale Duas raparigas especiais 2’a noyas especials 30 noiembrie 2014
Două surori de fete, Kimberly şi Karla Duver§a, fac o viaţă normală, merg la şcoală, au prieteni… Până la o zi, prietenele lui Kimberly îi spun că va avea loc inaugurarea unei nave stelare, iar Karla vrea să plece. Din această zi, viaţa lor se va schimba pentru totdeauna.
2 Vizită într-un hotel Visita num hotel Visiṭa a 1 žṭel 14 decembrie 2014
Karla este acceptată să meargă cu Kimberly într-o excursie la clădirea geamănă a şcolii, hotelul Kasa Tot. Când ajung la hotel după o călătorie cu trenurile STK, cele două fete îl cunosc pe Jordy Kúdigy, responsabil pentru hotel. Dar Jordy dezvăluie că este şi un ofiţer al Flotei Stelare a Federaţiei, care lucrează şi în hotel şi oferă fetelor să se alăture Flotei Stelare, dar au respins oferta spunând că preferă să rămână ca simple cetăţence.
3 O mare glumă Grande piada Ġran broma 28 decembrie 2014
În vacanţe şi în oraşul acoperit de zăpadă, Karla face o glumă lui Kimberly, prin urmare Kimberly este acoperită de zăpadă pe stradă. Kimberly decide să-i returneze gluma Karlei şi descoperă faptul că pe Pământ, pe 28 decembrie, este o zi în care oamenii fac glume. Kimberly începe să se gândească la un plan de a se răzbuna pe Karla, care constă în folosirea unei holograme şi să o facă pe Karla să creadă că băiatul de care este îndrăgostită este în pericol şi îi cere ajutor.
4 Urmează-ţi felul Segue o teu jeito Saġeḣ le ṭeu §eyṭ 11 ianuarie 2015
La 10 zile după eliberarea navei FEF 09, Kimberly şi Karla merg la hotelul Kasa Tot pentru a vorbi cu Jordy, dar el nu este acolo. Kimberly ia apoi un obiect al Flotei Stelare a Federaţiei pentru a deveni invizibile şi intră în biroul lui Jordy pentru a investiga. Trec printr-un portal şi ajung într-o sală cu instrumente de înaltă tehnologie. Şi Jordy este în această cameră care spune că totul este strict secret şi nu pot să spună nimănui nimic despre această sală. După ce Jordy explică fetelor că această sală este o sală secretă aparţinând Flotei Stelare a Federaţiei, Jordy de aici are controlul asupra mai multor lucruri, unele cu permisiunea primarului Bàrcinon şi în plus din acest loc poate să ia legătura cu Pământul. Când se întorc acasă, cele două fete merg cu metroul, dar trenul rămâne oprit în tunel. Kimberly intenţionează să ceară pasagerilor pentru ajutor şi, cu telekineză, trenul ajunge la următoarea staţie.
5 O fată aşa cum trebuie să fii A rapariga que tens de ser La noya ke ṭens ke sé 25 ianuarie 2015
De când o fată ia spus lui Kimberly că este diferită şi nu este „fata aşa cum trebuie să fie”, Kimberly decide să se uite cu Karla la nişte dosare despre trecutul lor la primărie pentru a afla mai multe despre originile lor.
6 Fiindcă eşti unică Já que és única P’eṭs ûnika 8 februarie 2015
Karla a fost îndrăgostită de un băiat din clasa ei de când fusese o fată şi reuşeşte să facă o temă pentru acasă cu acest băiat. În timpul muncii, el dezvăluie că şi el are sentimente pentru ea şi decid să înceapă o relaţie ca un cuplu, iar Kimberly devine geloasă pentru că nu a avut niciodată un iubit, deşi este mai veche decât Karla.
7 Faceţi ce vreţi Fazei o que quiserdes Ḟew lz ke vzlġew 22 februarie 2015
Fetele văd că profesorii se comportă ciudat, văd că se întâmplă ceva cu Jordy şi încep să vadă lucruri ciudate. Deci, decid să investigheze ce se întâmplă cu adulţii şi descoperă că este vorba despre problemele Flotei Stelare a Federaţiei.
8 Sunteţi voi? Sois vós? ¿Sou vzsalṭras? 0 martie 2015
Fetele descoperă existenţa unui univers paralel numit „Universul oglindă”, unde totul este duplicat dar cu personalităţile inverse, şi în acest univers Teremedó a fost distrus şi numai rămân nişte puţini teremedosieni care au supravieţuit, şi Jordy explică că în acest univers, umanii sunt numiţi terrani şi sunt sub comanda unui imperiu sălbatic şi sadic. Jordy petrece ceva timp în acest univers, în timp ce îl substituie omologul său din acolo. Amiralul Pământului, de asemenea, vorbeşte cu fetele despre Yusma, omologul lui răutăcios în universul oglindă.

Sezonul 2

# Titlul în română Titlul în portugheză Titlul în M2 Premiera
1 (9) Încă o dată într-o navă stelară Mais uma vez numa nave estelar 1’alṭra kop n’1’a naw esṭellar 26 iulie 2016
Un ofiţer al Flotei Stelare a Federaţiei care serveşte pe nava amiralului Pământului, vine în casa fetelor şi cere ajutorul lor spunând că sunt singurele care pot să-i ajute. Vin la bordul navei FEF 09, şi comandorul Pumiky şi locotenent-comandorul Ann McGregor spun că sunt preocupaţi de amiral şi de o nouă ameninţare: o persoană foarte periculoasă din universul oglindă, regenta Andrea, caută răzbunarea împotriva Flotei Stelare a Federaţiei. Şi întrucât amiralul nu mai se întâlneşte cu İhi Kadse, Kimberly se îndrăgosteşte de el.
2 (10) Obiectivul unei acţiuni O objectivo duma acção Ľzb§akṭiu ď1’a akció 0 august 2016
Kimberly a fost aleasă să intre într-un program de reality-show şi va locui într-o casă în care camerele înregistrează tot ce se întâmplă. Kimberly se bucură foarte mult de asta. Fetele şi iubitul Karlei au descoperit o instalaţie secretă a Flotei Stelare a Federaţiei în munţii din apropiere de Tarràkonon, unde intră fără permisiune şi descoperă lucruri pe care nu ar trebui să le ştie.
3 (11) Trei entităţi şi proprietarii acestora Três entidades e os seus donos 3’a enṭiṭaṭs i les seus amzs 14 august 2016
Cercetând mai departe, fetele intră cu trucuri în instalaţiile secrete ale Flotei Stelare a Federaţiei şi descoperă că există trei entităţi numite „frecvenţe”, „conştiinţe” şi „inocenţe” care fac parte din originea universului. Iar aceste trei entităţi au proprii lor proprietari, persoane importante din istorie, care au puterea de a controla o parte din spaţiu-timp.
4 (12) Călătoria A viagem Le viaḣa 4 septembrie 2016
În timp ce Kimberly merge într-o excursie cu echipa de la casa reality-show-ului la Parit (capitala Frànniei), Karla îi informează pe sora ei că va face o excursie cu şcoala la Mardit (capitala Espàniei) şi apoi la Librit (capitala Portugàniei).
5 (13) Căcatul curului A merda do cu La merda lad kul 25 septembrie 2016
Kimberly primeşte un apel dintr-o sursă necunoscută şi spune că regizorul ei este un spion care lucrează pentru Yusma din universul oglindă şi o căută pe ea şi pe sora ei, Karla. Între timp, într-un loc secret, regizorul îl contactează pe Yusma, şi Yusma îi spune că trebuie să o evacueze pe Kimberly din casă şi apoi spune că trebuie să facă încă o dată o fuziune mentală cu regenta Andrea pentru a obţine mai multe informaţii. Mai târziu, în casa reality-show-ului, Kimberly este cu bagajele şi îi spune Karlei că l-au evacuat din reality-show.
6 (14) Plecaţi de aici! Ide-vos embora! ¡Marḣew ďakí! 16 octombrie 2016
Jordy este expulzat din Flota Stelară a Federaţiei, dar le dăduse fetelor o misiune la facilităţile secrete ale Flotei Stelare a Federaţiei. Acolo, fetele sunt prinse într-o bulă de timp şi timpul este oprit. Şi găsesc o altă problemă: corpurile lor dispar…
7 (15) Pământul, parte 1 A Terra, Parte 1 La Ṭerra, parṭ 1 6 noiembrie 2016
După ce au vorbit cu amiralul 21, fetele merg pe Pământ pentru că au pasaje care le permit să ia trenurile STK şi să călătorească pe Pământ. După vizitarea Lisabonei, fetele se duc la Barcelona, ​​oraşul amiralului 21, dar regenta Andrea le aşteaptă…
8 (16) Pământul, parte 2 A Terra, Parte 2 La Ṭerra, parṭ 2 27 noiembrie 2016
Regenta Andrea le prinde pe Kimberly şi Karla şi le pune în stare de inconştienţă în tuburi de extaz. S-a descoperit că Jordy din universul oglindă lucrează de partea ei, dar ea îl trădează şi îl pune în stare de inconştienţă într-un tub şi arată că intenţionează să facă o fuziune a corpului său cu corpul lui Jordy din universul normal. Într-o sferă de transport, Yusma şi İhi Kadse vor să o oprească pe Andrea, dar nu reuşesc şi sunt, de asemenea, capturaţi. Andrea încearcă să schimbe istoria, pentru că lucrează pentru cineva necunoscut. Jordy se confruntă cu Andrea, dar este învinsă de ea şi moare. Andrea fuzionează cei doi Jordi cu succes şi apoi îl ucide. Andrea trimite İhi Kadse din universul oglindă înapoi în timp în care începe să trăiască o viaţă sub numele de Lola şi ca şi cum ar fi dintr-o familie din Argentina. Anii petrec, iar amiralul 19 se îndrăgosteşte de ea şi se îndrăgosteşte mai ales atunci când îşi încheie relaţia cu İhi Kadse din universul normal. Apoi ea şterge memoria tuturor Teremedosienilor despre surorile Duver§a şi le trimite Kimberly şi Karla, de asemenea, înapoi în timp, în 2013, în biserica unde se află Kirannis (Creaţia Aurită), unde toată lumea din biserică crede că surorile sunt de acolo şi mereu au fost în biserică. Surorile Duver§a au un accent ca cel din Republica Dominicană, şi deşi încă îşi au numele originale, au vieţi şi părinţi diferiţi, ca şi cum ar fi de pe Pământ. La sfârşitul serialului, un bărbat necunoscut cu forma unei siluete vorbeşte cu Andrea şi îi spune că se vor întâlni în curând, şi Andrea îi spune că aşteaptă să-l vadă şi îl numeşte „Stăpânule al Inocenţelor” marcând o alianţă între regenta Andrea din universul oglindă şi Stăpânul enigmatic al Inocenţelor.

Sezonul 3

# Titlul în română Titlul în portugheză Titlul în M2 Premiera
1 (9) Surori la distanţă Irmãs a distância 2’a §ermanas separadas 10 septembrie 2017
O fată pe nume Milagros (Mila) locuieşte pe Pământ într-o casă în care locuia amiralul Josep Maria 22. Dar ceea ce nu ştie este că are cinci surori răpite de entităţi necunoscute care au colaborat cu universul oglindă şi care au folosit filtre de percepţie cu Milagros, fratele şi mama ei, ca cele cinci surori sechestrate să „dispară”, şi aşa le vor uita şi nimeni nu le va căuta. Dar mama Milei este foarte inteligentă şi nu le-a uitat pe cele cinci fiice ale sale, fiindcă iubirea ei maternală este mai puternică decât filtre. De aceea, entităţile o fac pe mama Milei să pară nebună şi fac pe nimeni să o asculte. Una dintre surorile sale are un dublu din universul oglindă care este sub acoperire într-o activitate de teatru într-un centru civic şi care pretinde că se numeşte „Melina”. Într-o zi, această „Melina” decide să o atace pe Mila…
2 (10) Tot ce s-a întâmplat O que aconteceu Lz ke va passá 24 septembrie 2017
Acest episod explică faptele care s-au întâmplat de când Mila s-a născut până în prezent, în timp ce ofiţerii navei FEF 07 le studiază.
3 (11) Vă vom opri oricum Parar-vos-emos seja como for Vzs pararem siġi kom siġi 8 octombrie 2017
Cu 4 luni mai devreme, Yusma a trimis omologul Milei din universul oglindă în apartamentul lui 22, înlocuind adevărata Mila. Dar 22 şi-a dat seama. În prezent, fiul lui 0 şi al Carlei, Franny, vrea să o cunoască pe dublul mamei sale, adevărata Carla. De aceea se teleportează pe Pământ şi o întâlneşte. Dar există ceva care nu este aşa cum pare…
4 (12) Problemele unei investigaţii Os problemas duma investigação Les przblemas ď1’a invesṭiġació 22 octombrie 2017
În timp ce părinţii lui 22 văd un băiat care seamănă cu fiul său care o sărută pe Lola (omologul lui İhi din universul oglindă), 22 merge în apartamentul Milei să o vadă, dar de fapt intenţiona să le teleporteze pe Melina şi mama Milei în apartament pentru a vorbi cu ele.
5 (13) Dublul Melinei O dobro da Melina Le dopla lada Mellina 5 noiembrie 2017
Ofiţerii navei FEF 07 au plănuit să folosească o cântăreaţă româncă care se numeşte Mădălina pentru că seamănă cu Melina, şi o vor folosi pentru a-o substitui. Dar Mădălina le va face probleme mai mult decât îi va ajuta.
6 (14) Secretul legăturii O segredo da ligação Le sekreṭ da ľenyac 19 noiembrie 2017
Întrucât Mila a făcut o nasare (fuziune mentală) cu 0, grupul lui Jordi Alejos García vrea informaţia creierului ei. De aceea au creat o simulare în care o prind pe Mila, în timp ce în lumea reală, prietenii Milei o caută şi 22 vede că dispariţia Milei nu-i normală…
7 (15) Hai să mergem! Vamos lá! ¡Anem-xi! 3 decembrie 2017
22 şi echipajul său fac o alianţă cu Yusma şi soţia lui, Lola (omologul lui İhi din universul oglindă). Această alianţă va servi pentru a-l înfrânge pe Jordi Alejos García şi pe regenta Andrea, care se folosesc de cele cinci surori ale Milei pentru a obţine puteri psihomorfice. Cu toate acestea, de asemenea, nişte entităţi intervin şi vor să contacteze atât alianţa lui 22 cât şi echipa lui Jordi Alejos García cu Andrea, şi fac asta preluând controlul asupra corpurilor copilelor sechestrate şi asupra unei prietene a Milei…
8 (16) Trebuie să acţionaţi, parte 1 Tendes de actuar, Parte 1 Ṭeniw k’akṭuá, parṭ 1 17 decembrie 2017
După o persecuţie pe străzile din Barcelona, ofiţerii navei 07 le duc pe Mila şi mama ei la nava 07, în timp ce vor fi înlocuite de holograme pe Pământ, pentru a evita să fie atacate de Jordi Alejos García. Yusma şterge amintirile Lolei de a fi İhi ca să o salveze, acum ea va fi doar Lola. După aceasta, Yusma se confruntă cu Andrea şi moare. Cineva atacă nava 07 şi cauzează dezactivarea holopunţii, prin urmare Carla îşi dă seama că nu era pe Pământ. Cineva de pe Pământ atacă nava 07 şi reuşeşte să dezactiveze scuturile navei şi să le ia pe Mila şi mama ei departe. În cele din urmă, Andrea şi Jordi Alejos Garcia iau legătura cu nişte extratereştri care vor să vorbească cu Donald Trump şi vor să deschidă o fisură între polul nord al Pământului şi polul nord al planetei extratereştrilor, în timp ce Robert încearcă să o oprească…

Sezonul 4

# Titlul în română Titlul în portugheză Titlul în M2 Premiera
1 (25) Trebuie să acţionaţi, parte 2 Tendes de actuar, Parte 2 Ṭeniw k’akṭuá, parṭ 2 0 ianuarie 2018
Mila şi mama ei în mod misterios se află în Bàrcinon, capitala planetei Teremedó, dar reuşesc să se ducă pe nava FEF 07 pentru a se întoarce pe Pământ. Trebuie să aranjeze problema extratereştrilor pe Pământ, şi pentru a face asta au nevoie de ajutorul lui Robert, care le spune că trebuie să se întoarcă în trecut şi după aceea trebuie să creeze o simulare a Pământului pentru a duce acolo extratereştrii care au invadat Pământul şi care au deschis fisura între cele două planete, folosind tehnologia sferelor de transport din universul oglindă, care consistă să reducă ceea ce este în interior. Robert spune şi că Andrea, Jordi Alejos García, Yusma şi Lola sunt imunizaţi la întoarcerile în trecut, întrucât Yusma a murit şi Lola nu-şi aminteşte nimic de când era İhi, amândoi nu se vor întoarce. Oare vor putea să facă ca Pământul să revină la normal?
2 (26) Copilele trebuie să crească As meninas têm de crescer Las nenas ṭenan ke kreḣa 14 ianuarie 2018
Regenta Andrea face o alianţă cu Melina, şi decid că nu mai vor colabora cu Jordi Alejos García. Prin urmare, Jordi Alejos García ia legătura cu ofiţerii navei FEF 07 şi cere să facă un pact, şi pentru a-şi demonstra bunăvoinţa, o eliberează pe Mariana, une dintre surorile sechestrate ale Milei. Dar Mariana şi celelalte surori ale Milei continuă să aibă aceeaşi vârstă pe care o aveau când au fost sechestrate, adică, încă sunt copile care trebuie să crească…
3 (27) Fără niciun motiv Porque sim Pe vuy 28 ianuarie 2018
Mila din universul oglindă şi patru fete din fosta armată a lui Yusma fac o alianţă cu ofiţerii navei 07. Una dintre aceste fete, Marta, este o trădătoare. Pentru a dovedi că Marta este de partea ei, regenta Andrea îi ordonă o misiune absurdă: trebuie să ia un pistol de la o secţie de poliţie şi să i-l dea Andreei. Dar când Marta îşi îndeplineşte misiunea, Andrea o ucide…
4 (28) Mişcă-ţi fundul Mexe esse cu Mow le kul 11 februarie 2018
Teremedó a suferit un atac cauzat de regenta Andrea. Ofiţerii Flotei Stelare a Federaţiei îşi unesc forţele cu Robert ca să meargă în vizuina Andreei şi să o oprească oricum. Între timp, Andrea o păcăleşte pe Mila din universul normal, spunându-i că va participa la o nouă serie de televiziune cu actori celebri.
5 (29) În casa voastră Na vossa casa A kasa vosṭra 25 februarie 2018
Oficialii Flotei Stelare a Federaţiei se pregătesc să ducă două surori ale Milei înapoi acasă. Dar misiunea va fi complicată atunci când regenta Andrea pune o capcană pe ofiţerii Flotei Stelare a Federaţiei pentru a evita misiunea lor…
6 (30) Grupul tău A tua equipa La ṭewa ṭilda 11 martie 2018
Echipa de fete pe care Mila o conduce nu este prea unit şi începe să se separe, deoarece fetele vor să trăiască o viaţă normală fără Yusma şi încep să-şi abandoneze răzbunarea împotriva regentei Andrea. Mila din universul oglindă stă singură… Între timp, Jordi Alejos García şi prietenii lui vor să se lupte împotriva regentei Andrea, şi în ciuda faptului că reuşesc să salveze patru dintre cele cinci fete sechestrate (a cincea este moartă), Andrea îl omoară pe Jordi Alejos García şi pe prietenii lui. Fetele salva nu pot să se întoarcă pe Pământ pentru că nu pot să schimbe viaţa Milei, prin urmare Adriana, Lucía şi Mariana vor trăi libere în Bàrcinon în timp ce omologul Melinei rămâne pe nava 07 deocamdată.
7 (31) Sfârşitul lucrurilor surorilor, parte 1 O final das coisas de irmãs, Parte 1 Le ḟinal ladas kosas da §ermanas, parṭ 1 25 martie 2018
Andrea o omoară pe Melina pentru că o trădase şi o ajutase pe sora sa Mila, şi acum Andrea începe o relaţie cu Alxy Frankz. Amândoi o capturează pe Mila din universul oglindă şi pe tovarăşa ei, şi le omoară. Dar înainte să moară, această Mila îi trimite un cod cifrat lui 22. Melina din universul principal va trăi pe Pământ făcând viaţa omologului său mort. Alxy Frankz are o maşină care poate să convertească un creier mort în date pentru un calculator, şi Andrea foloseşte această maşină pentru a extrage informaţia din creierul Milei. În plus, Andrea o teleportează pe Mila la baza lui Alxy Frankz, în timp ce o substituie pe Pământ un filtru de percepţie. Andrea trimite un obiect deghizat ca nava pierdută FEF 09 pe Teremedó, şi reuşeşte să le omoare pe cele trei surori ale Milei. 22 se supără, şi Robert vine pe 07 pentru a ajuta, deoarece Andrea l-a păcălit şi pe el cu filtre de percepţie. El le spune ofiţerilor navei 07 că are o bilă de transport modificată cu aparatul său fotografic cu care poate să călătorească prin timp şi spaţiu. La sfârşit, Andrea o prinde pe Mila şi foloseşte un cod pe care i l-a programat cu o nasare. 22 primeşte un apel de la Mila cerându-i să o salveze, dar când 22 o teleportează pe nava 07, Mila ia un pistol, îşi ţinteşte capul, şi se împuşcă în cap. Robert spune că nu poate să facă nimic, şi Mila este moartă…
8 (32) Sfârşitul lucrurilor surorilor, parte 2 O final das coisas de irmãs, Parte 2 Le ḟinal ladas kosas da §ermanas, parṭ 2 8 aprilie 2018
Robert reuşeşte să o resuscite pe Mila, dar îşi dă energia vitală şi se va regenera. Robert spune ofiţerilor navei 07: „Eu vă voi vedea peste mulţi ani, dar voi mă veţi vedea în nişte zile. Dar cu altă faţă!”, şi pleacă. Acum trebuie să-l găsească pe Panda. În baza lui Alxy Frankz, Robert apare invizibil şi o nasează pe Andrea pentru a-i şterge orice amintire despre Mila şi familia ei. Andrea încearcă să-l oprească, dar Robert pleacă cu bila sa de transport. Andrea îl sărută pe Alxy Frankz fără să ştie de ce… În bila de transport, Robert călătoreşte înapoi în timp, dar nu se mai poate ţine, apasă nişte butoane ale bilei şi se regenerează. Bila de transport aterizează într-o casă dintr-o epocă necunoscută, şi apare Robert convertit într-un bebeluş într-un pătuţ, cu o altă familie… În baza lui Alxy Frankz, se revelează că sărutul pe care Andrea i l-a dat lui Alxy Frankz a fost pentru a aplica aceeaşi hipnoză în el. 0 decodifică un mesaj pe care Mila din universul oglindă i-l trimisese lui 22 înainte să moară: vine de la Robert, şi spune că ofiţerii navei 07 trebuie să o uite pe Mila şi pe familia ei, fiindcă dacă continuă misiunea, le vor pune în pericol. 22 acceptă şi decide să termine misiunea relaţionată cu Mila şi familia ei. La sfârşitul serialului, Panda dă o scurtă explicaţie despre ceea ce se va întâmpla în următorii ani: cum o vor înfrânge pe Andrea şi pe Alxy Frankz, şi preţurile pe care ofiţerii navei 07 vor trebui să le plătească pentru a-şi obţine obiectivul.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.