FANDOM


Kimberly Duver§a Sariṭe Makġi este un personaj din serialul Lucrurile Surorilor produs de Dýmapko.

Kimberly este cea mai veche dintre cele două surori. Studiază la şcoala Traball din Bàrcinon (Ketalània) pe Teremedó, lângă sora sa Karla, şi este în clasa a şaptea din „şcoală primară”. La şcoală toată lumea crede că ea şi sora ei sunt „fetele speciale”, şi nu este definit dacă sunt teremedosiane sau umane. La începutul serialului are 17 ani.

Deşi culoarea pielii lor este diferită de ceilalţi teremedosieni, ele pretind că sunt teremedosiene ca toţi ceilalţi. Kimberly are un interes deosebit pentru amiralul 19, şi se pare că începe să fie îndrăgostită de el când descoperă că s-a despărţit de iubita lui İhi. Ea este foarte neastâmpărată, şi caută să obţină mereu tot ce ea vrea. Când cele două fete îl cunosc pe Jordy Kúdigy, managerul hotelului Kasa Tot, încep să se amestece în problemele Flotei Stelare a Federaţiei, pentru că Jordy revelează că şi el este un ofiţer al Flotei Stelare a Federaţiei care în acelaşi moment lucrează în hotel şi deşi le oferă fetelor să se alăture Flotei Stelare a Federaţiei, ele refuză oferta afirmând că preferă să rămână ca simple cetăţence. Cu toate acestea, fetele au multe tehnologie furată din Flota Stelară a Federaţiei. Mai târziu, cele două fete încep să aibă un interes să viziteze Pământul, planetă originală a Flotei Stelare a Federaţiei, şi caută maniere pentru a obţine acest obiectiv. Kimberly o invidiază pe Karla pentru că sora sa are un iubit şi ea niciodată nu a avut un iubit, deşi este mai veche.

Într-un episod descoperă că Kimberly şi Karla au un ADN diferit de cel al părinţilor lor, deşi s-au format în uterul mamei lor, şi ADN-ul nu corespunde unui teremedosian. Tatăl lor spune că arată ca un amestec imposibil de un ADN uman cu nişte caracteristici teremedosiene foarte puternice, care îi produc să aibă grande puteri. Nu-i un caz de hibrid, ADN-ul lor este uman dar au nişte caracteristici în ADN care produc organele sursă ale puterilor lor teremedosiene, şi puterile lor sunt cele mai puternice cunoscute. Dar fetele trebuie să trăiască o viaţă normală ca ceilalţi teremedosieni, şi ADN-ul lor diferit nu trebuie să fie o problemă pentru ele.

La sfârşitul sezonul 1, văd că ceva se întâmplă cu Jordy şi încep să vadă lucruri ciudate, şi descoperă existenţa unui univers paralel numit „Universul oglindă”, unde totul este duplicat dar cu personalităţile inverse, şi în acest univers Teremedó a fost distrus şi numai rămân nişte puţini teremedosieni care au supravieţuit, şi Jordy explică că în acest univers, umanii sunt numiţi terrani şi sunt sub comanda unui imperiu sălbatic şi sadic. Jordy petrece ceva timp în acest univers, în timp ce îl substituie omologul său din acolo. Amiralul Pământului, de asemenea, vorbeşte cu fetele despre Yusma, omologul lui răutăcios în universul oglindă.

În sezonul 2, îi oferă lui Kimberly să intre într-un program de reality-show, şi va locui într-o casă unde va fi urmărită permanent de camere video care gravează tot ce se întâmplă. Kimberly se bucură foarte mult de asta. Fetele şi iubitul Karlei descoperă nişte instalaţii secrete ale Flotei Stelare a Federaţiei, în care intră fără permisiune şi descoperă lucruri pe care nu ar trebui să le ştie. La sfârşitul sezonul, Kimberly este evacuată din casă, pentru că directorul casei lucrează pentru Yusma. Atunci fetele descoperă că regenta Andrea din universul oglindă este o duşmancă comună pentru Yusma şi pentru Flota Stelară a Federaţiei, şi distruge casa reality show-ului omorându-i pe toţi. Kimberly şi Karla obţin permis pentru a merge pe Pământ, şi după ce au vorbit cu amiralul 21, reuşesc să meargă pe Pământ. Dar atunci regenta Andrea le prinde pe Kimberly şi Karla, şi le pune în nişte tuburi de stază, inconştiente. Se descoperă că Jordy din universul oglindă este de partea ei, dar ea îl trădează şi îl pune şi pe el inconştient într-un tub, şi revelează că plănuieşte să facă o fuziune între corpul lui şi corpul lui Jordy din universul principal. Într-o sferă de transport, Yusma şi İhi Kadse vor să o oprească pe Andrea, dar ratează şi sunt prinşi şi ei. Andrea încearcă să schimbe istoria, pentru că lucrează pentru cineva necunoscut. Jordy se confruntă cu Andrea, dar este înfrânt de ea şi moare. Andrea fuzionează cei doi Jordy cu succes, şi apoi îl omoară. O trimite pe İhi Kadse din universul oglindă în trecut unde începe să trăiască o viaţă sub numele „Lola” şi ca şi cum ar fi de la o familie din Argentina. Anii trec, şi Josep Maria 19 se îndrăgosteşte de ea, şi el se îndrăgosteşte mai mult de ea când îşi termină relaţia cu İhi Kadse normală. Apoi şterge memoria tuturor locuitorilor de pe Teremedó despre surorile Duver§a, şi le trimite în trecut şi pe Kimberly şi Karla, în 2013, în biserica în care se află Kirannis (Creaţia Aurită), unde toată lumea din biserică crede că surorile sunt de acolo şi mereu au fost în biserică. Surorile Duver§a au un accent ca cel din Republica Dominicană, şi deşi încă îşi au numele originale, au vieţi şi părinţi diferiţi, ca şi cum ar fi de pe Pământ. La sfârşitul serialului, un bărbat necunoscut cu forma unei siluete vorbeşte cu Andrea şi îi spune că se vor întâlni în curând, şi Andrea îi spune că aşteaptă să-l vadă şi îl numeşte „Stăpânule al Inocenţelor” marcând o alianţă între regenta Andrea din universul oglindă şi Stăpânul enigmatic al Inocenţelor.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.