FANDOM


Jordy Kúdigy este stăpânul hotelului Kasa Ṭoṭ din Bàrcinon, Ketalània, Teremedó. S-a împrietenit cu protagonistele din cele două prime sezoane ale serialului, Kimberly şi Karla.

Jordy Kúdigy apare pentru prima dată în episodul 2 (Vizită într-un hotel). Când cele două fete îl cunosc pe Jordy Kúdigy, managerul hotelului Kasa Tot, încep să se amestece în problemele Flotei Stelare a Federaţiei, pentru că Jordy revelează că şi el este un ofiţer al Flotei Stelare a Federaţiei care în acelaşi moment lucrează în hotel şi deşi le oferă fetelor să se alăture Flotei Stelare a Federaţiei, ele refuză oferta afirmând că preferă să rămână ca simple cetăţence. Cu toate acestea, fetele au multe tehnologie furată din Flota Stelară a Federaţiei. Mai târziu, cele două fete încep să aibă un interes să viziteze Pământul, planetă originală a Flotei Stelare a Federaţiei, şi caută maniere pentru a obţine acest obiectiv.

În episodul 4 (Urmează-ţi felul), Kimberly şi Karla se duc în hotelul Kasa Ṭoṭ pentru a vorbi cu Jordy, dar el nu este acolo. Atunci Kimberly ia un obiect din Flota Stelară a Federaţiei pentru a se face invizibile şi intră în biroul lui Jordy pentru a investiga. Traversează un portal şi ajunge într-o sală cu instrumente de înaltă tehnologie. Şi Jordy se află în această sală, care spune că asta este strict secret şi nu pot să spună nimănui nimic despre această sală. După aceea Jordy le explică fetelor că această sală este o sală secretă care aparţine Flotei Stelare a Federaţiei, şi din acest loc Jordy are controlul asupra mai multor lucruri, unele dintre ele cu permisiunea primarului oraşului Bàrcinon, şi în plus din acest loc poate să ia legătura cu Pământul.

La sfârşitul sezonul 1, văd că ceva se întâmplă cu Jordy şi încep să vadă lucruri ciudate, şi descoperă existenţa unui univers paralel numit „Universul oglindă”, unde totul este duplicat dar cu personalităţile inverse, şi în acest univers Teremedó a fost distrus şi numai rămân nişte puţini teremedosieni care au supravieţuit, şi Jordy explică că în acest univers, umanii sunt numiţi terrani şi sunt sub comanda unui imperiu sălbatic şi sadic. Jordy petrece ceva timp în acest univers, în timp ce îl substituie omologul său din acolo. Amiralul Pământului, de asemenea, vorbeşte cu fetele despre Yusma, omologul lui răutăcios în universul oglindă.

În sezonul 2, îi oferă lui Kimberly să intre într-un program de reality-show, şi va locui într-o casă unde va fi urmărită permanent de camere video care gravează tot ce se întâmplă. În episodul 14 (Plecaţi de aici!), Jordy este dat afară din Flota Stelară a Federaţiei, dar le dăduse fetelor o misiune în instalaţiile Flotei Stelare a Federaţiei. În episodul 16 (Pământul, parte 2), regenta Andrea le prinde pe Kimberly şi Karla, şi le pune în nişte tuburi de stază, inconştiente. Se descoperă că Jordy din universul oglindă este de partea ei, dar ea îl trădează şi îl pune şi pe el inconştient într-un tub, şi revelează că plănuieşte să facă o fuziune între corpul lui şi corpul lui Jordy din universul principal. Într-o sferă de transport, Yusma şi İhi Kadse vor să o oprească pe Andrea, dar ratează şi sunt prinşi şi ei. Andrea încearcă să schimbe istoria, pentru că lucrează pentru cineva necunoscut. Jordy se confruntă cu Andrea, dar este înfrânt de ea şi moare. Andrea fuzionează cei doi Jordy cu succes, şi apoi îl omoară. O trimite pe İhi Kadse din universul oglindă în trecut unde începe să trăiască o viaţă sub numele „Lola” şi ca şi cum ar fi de la o familie din Argentina. Anii trec, şi Josep Maria 19 se îndrăgosteşte de ea, şi el se îndrăgosteşte mai mult de ea când îşi termină relaţia cu İhi Kadse normală. Apoi şterge memoria tuturor locuitorilor de pe Teremedó despre surorile Duver§a, şi le trimite în trecut şi pe Kimberly şi Karla, în 2013, în biserica în care se află Kirannis (Creaţia Aurită), unde toată lumea din biserică crede că surorile sunt de acolo şi mereu au fost în biserică. Surorile Duver§a au un accent ca cel din Republica Dominicană, şi deşi încă îşi au numele originale, au vieţi şi părinţi diferiţi, ca şi cum ar fi de pe Pământ. La sfârşitul serialului, un bărbat necunoscut cu forma unei siluete vorbeşte cu Andrea şi îi spune că se vor întâlni în curând, şi Andrea îi spune că aşteaptă să-l vadă şi îl numeşte „Stăpânule al Inocenţelor” marcând o alianţă între regenta Andrea din universul oglindă şi Stăpânul enigmatic al Inocenţelor.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.