Lucrurile Surorilor Wiki
Advertisement
Fiindcă eşti unică
6.png
Numărul episodului 6
Sezonul 1
Numărul total 6
Titlul pe Teremedó P’eṭs ûnika
Titlul în Portugal Já que és única
Data difuzării 8 februarie 2015
Lista episoadelor
precedent
O fată aşa cum trebuie să fii
următor
Faceţi ce vreţi
Lucrurile Surorilor

Fiindcă eşti unică este episodul 6 al sezonului 1 din serialul Lucrurile Surorilor şi episodul 6 în total. A avut premiera pe 8 februarie 2015.

Rezumat

Episodul începe la uşa şcolii Traball, unde Karla vine să-i spună lui Kimberly că este foarte fericită pentru că va face o treabă cu băiatul de care ea este îndrăgostită, şi dacă totul merge bine, va putea să-i ceară o întâlnire. Kimberly o întreabă cum a reuşit să o facă, şi Karla îi răspunde că ei doi erau singurii care rămâneau fără partener, pentru că a reuşit să facă ca toată lumea să aibă un partener cu excepţia lor. Karla, de asemenea, îi spune lui Kimberly că poate şi ea ştie să facă planuri la fel ca sora ei, şi Kimberly răspunde: „E adevărat, planul tău e bun, eşti deja ca mine. Acum trebuie să-ţi termini planul pentru a te întâlni cu băiatul ăsta, şi dacă vrei, o să te ajut”. Karla spune că este de acord.

În casa fetelor, Kimberly îi informează pe părinţi că Karla va aduce un băiat acasă pentru a face o treabă. Atunci Karla intră în casă şi îi spune colegului ei de şcoală că vor putea să-şi facă treaba în camera ei. Părinţii le spun: „Dacă aveţi vreo îndoială, puteţi să contaţi pe noi. Şi aveţi atâta timp cât vreţi ca să vă faceţi treaba”. Karla şi colegul ei se duc în camera Karlei, şi treaba este să reprezinte o moleculă de atomi cu nişte bile şi nişte pari pentru a uni bilele. Băiatul îi spune Karlei că trebuie să înceapă cu bila care are o cruce, dar Karla doar se uită la colegul ei pentru că este îndrăgostită de el, şi nu este foarte concentrată.

În sufragerie, părinţii lor o întreabă pe Kimberly dacă acest băiat este iubitul Karlei, şi Kimberly spune nu. Părinţii spun că au observat felul în care Karla se uită la colegul ei, şi se vede că este îndrăgostită de el. Kimberly spune că asta este adevărat, dar nici ea nici Karla nu ştiu dacă băiatul corespunde acestui sentiment. În camera Karlei, colegul îi spune ei că trebuie să lipească doi pari pe o bilă roşie, şi apoi să lege bila roşie cu o bilă albastră folosindu-se de un alt par. Karla, care până acum îşi făcea treaba foarte încet, se uită la instrucţii şi îşi termină treaba în mare grabă în doar câteva secunde. Băiatul îi spune Karlei: „M-ai surprins încă o dată, fiindcă eşti unică”.

Karla nu ştie ce să spună, şi fără să vrea spune: „Chipul tău e atât de frumos…” şi băiatul roşeşte şi răspunde: „Adevărul e, că şi tu eşti frumoasă, dar nu ştiam că şi tu mă placi”. Karla se surprinde pentru că băiatul corespunde sentimentului ei, şi pur şi simplu spune: „Eu…” dar băiatul se apropie de Karla şi o sărută. În sufragerie, Kimberly le spune părinţilor lor că nu se aude niciun zgomot în camera Karlei, dar părinţii lor răspund să nu se bage în chestiunile surorii sale. Karla şi băiatul ies din cameră cu o cutie în care se află treaba, şi spune: „Ne-am terminat treaba”. Băiatul îşi ia la revedere de la Karla şi ceilalţi, şi Karla numai îşi mişcă mâna şi nu spune nimic. Kimberly nu înţelege ce se întâmplă.

A doua zi, la şcoala Traball, Kimberly o vede pe Karla care o ia pe colegul ei de mână, şi amândoi vorbesc şi râd. Kimberly se duce la clasa ei, şi se întâlneşte cu prietena ei. Prietena îi spune lui Kimberly că crede că Karla se întâlneşte cu un băiat, dar nu-i sigură. Kimberly o va întreba pe Karla ce se întâmplă, şi profesoara vine să facă materia de matematică. Când se termină clasele, Kimberly se întâlneşte cu Karla şi o întreabă despre colegul cu care ea şi-a făcut treaba, şi Karla răspunde: „Treaba noastră are nota zece. Şi încă ceva: colegul meu cu care mi-am făcut treaba e acum iubitul meu”. Kimberly îi spune că a reuşit să-şi termine planul cu succes, şi Karla spune că este foarte fericită şi îi va informa pe părinţii lor despre iubitul ei.

În casa fetelor, Karla le spune părinţilor lor că colegul care a venit acasă în ziua precedentă este acum iubitul ei, şi este foarte fericită cu acesta. Părinţii o felicită pe fiica lor pentru că se întâlneşte cu un băiat, şi Karla spune că vor ieşi pentru a face o cină sâmbătă seara. Părinţii lor sunt de acord, dar îi spun Karlei că trebuie să se întoarcă acasă înainte de ora 22. Karla acceptă, îşi ia telefonul mobil şi se duce la ea în cameră ca să-l sune pe iubitul său. Kimberly începe să se uite la televizor alături de părinţii lor. După ce Karla a vorbit cu iubitul său, Kimberly şi Karla se duc în camera lui Kimberly. Karla îi spune surorii ei că ea se întâlneşte cu un băiat înainte de Kimberly, şi Kimberly spune că poate ea nu-i atât de norocoasă în dragoste, şi în asta Karla o bate.

Sâmbătă, Karla se machiază pentru a ieşi cu iubitul său. Părinţii ei vin să-i spună Karlei că nu ştiu dacă sunt gata pentru a cina într-un restaurant singuri şi fără niciun adult, deoarece ei au numai 10 ani. Karla spune că dacă are vreo problemă, îi vor suna. Kimberly îi spune surorii ei să se bucure de cină. Iubitul Karlei ajunge acasă, o ia pe Karla de mână şi cuplul iese. Kimberly spune că şi ea va ieşi, şi se va întoarce într-o clipă. În restaurant, Karla şi iubitul ei încep să cineze, şi amândoi se bucură de întâlnirea lor împreună. Între timp, Kimberly ia metroul până în clădirea Pulá, cu un presentiment necunoscut. Când ajunge în Pulá, Kimberly îl găseşte pe amiralul 19, care spune: „Ştiam că o să vii”.

În restaurant, Karla îi explică lucruri iubitului ei, şi îl întreabă dacă oare are vreun interes să cunoască Pământul. Iubitul ei răspunde că a avut întotdeauna un interes pentru lucrurile ciudate şi diferite. În Pulá, amiralul 19 o întreabă pe Kimberly ce fac ea şi sora ei, şi dacă este ceva nou. Kimberly spune că acum Karla se întâlneşte cu un băiat, şi apoi îi povesteşte despre ADN-ul lor diferit. Amiralul 19 spune că bănuia că era ceva de genul ăsta, şi apoi îi spune că ştie că ea le-a furat un dispozitiv proiector de holograme. Kimberly îl întreabă dacă trebuie să-i înapoieze acest obiect, şi amiralul 19 îi răspunde „nu”, dar trebuie să aibă grijă. Kimberly spune că acest obiect, de asemenea, îi face pe oameni invizibili, şi amiralul 19 spune că ştie asta.

În restaurant, Karla şi iubitul ei îşi termină cina şi Karla spune că i-a plăcut foarte mult acest moment, şi iubitul ei spune totuna, o sărută şi îşi ia la revedere de la ea. Karla se întoarce acasă, unde se întâlneşte cu Kimberly care vrea să-i spună ceva foarte important. Cele două fete se duc în camera lor, şi Kimberly îi spune surorii ei că s-a dus în clădirea Pulá datorită unui presentiment, şi acolo era amiralul 19. Karla o întreabă ce i-a spus, şi Kimberly spune că au vorbit despre descoperirile din ultimele luni de când s-au cunoscut, şi că el ştie că ele au dispozitivul proiector de holograme. Karla o întreabă dacă s-a supărat din cauza asta, şi Kimberly spune nu, dar se pare că amiralul 19 ştie multe lucruri despre ele.

Kimberly o întreabă pe sora ei cum a fost cina ei, şi Karla răspunde că a fost o bună întâlnire, şi au convenit să iasă încă o dată. Kimberly se duce la ea în cameră ca să se întindă în pat. Atunci primeşte un apel de la amiralul 19, care îi spune lui Kimberly că ori de câte ori vrea să vorbească cu el, poate să-l sune. Kimberly este de acord, şi amiralul 19 spune că trebuie să facă o misiune, şi îşi termina apelul în comunicator. În camera Karlei, Kimberly intră şi o întreabă dacă doarme. Karla spune nu, şi îi reaminteşte că a doua zi nu au ore, şi pot să doarmă toată dimineaţa. Kimberly se întoarce la ea în cameră, şi Karla spune în şoaptă „Te iubesc…” gândindu-se la iubitul său, şi începe să doarmă. Kimberly, de asemenea, începe să doarmă, şi se termină episodul.

Advertisement