FANDOM


Faceţi ce vreţi
7
Numărul episodului 7
Sezonul 1
Numărul total 7
Titlul pe Teremedó Ḟew lz ke vzlġew
Titlul în Portugal Fazei o que quiserdes
Data difuzării 22 februarie 2015
Lista episoadelor
precedent
Fiindcă eşti unică
următor
Sunteţi voi?
Lucrurile Surorilor

Faceţi ce vreţi este episodul 7 al sezonului 1 din serialul Lucrurile Surorilor şi episodul 7 în total. A avut premiera pe 22 februarie 2015.

Rezumat

Episodul începe într-un ascensor al şcolii Traball, unde un bărbat urcă la clădire. Bărbatul intră în biroul directorului, ia un obiect din buzunar cu o spirală şi îl mişcă. Scena schimbă la clasa lui Kimberly, unde se aude un zgomot în difuzoare. Apoi profesoara spune: „Vă voi învăţa partea cea mai grea a algebrei: derivate şi integrale. Şi întrucât voi sunteţi în clasa a şaptea din primară, trebuie să…” şi tace. După nişte secunde le spune elevilor: „Puteţi să mergeţi să vă jucaţi, faceţi ce vreţi”. Nişte elevi devin foarte fericiţi pentru asta, dar Kimberly vede că ceva nu-i normal. Kimberly îi spune profesoarei: „E totul în regulă?” şi profesoara răspunde: „Da, şi ai timp liber… nedeterminat”.

Kimberly iese din clasă, şi se întâlneşte cu Karla şi mai mulţi elevi în holuri. Kimberly îi spune surorii ei: „Oare profesorul tău ţi-a spus şi ţie să faci ce vrei?” şi Karla spune da. Kimberly spune că ceva este în neregulă, şi atunci decide că amândouă vor vorbi cu directorul. Cele două fete se duc în biroul directorului, şi vorbesc cu directorul. Kimberly îi spune că dacă nu au nimic de făcut, se vor duce acasă, dar au nevoie de o permisiune ca să chiulească. Directorul spune: „Desigur, Kimberly, eşti liberă să te duci acasă cu sora ta!” şi le dă o autorizaţie pentru a se întoarce acasă. Fetele nu înţeleg nimic, şi spun că dacă profesorii şcolii vor fi astfel a doua zi, îi vor comunica asta lui Jordy Kúdigy.

Fetele ajung acasă, şi părinţii lor întreabă de ce s-au întors atât de repede. Kimberly le dă autorizaţia directorului, şi spun că nu ştiu ce se întâmplă la şcoală. Părinţii citesc autorizaţia şi spun: „Bine, rămâneţi”. Kimberly îi spune Karlei: „Oare ţi-ar plăcea să aruncăm o privire la proiectul meu? Nu-i ceva normal, proiectul meu are câteva secrete”. Karla spune: „Hai să-l vedem!” şi cele două fete se duc în camera lui Kimberly. Atunci Kimberly scoate un obiect dintr-un dulap şi i-l arată Karlei, şi spune: „Ăsta-i un portal, folosind un alt obiect furat de la Flota Stelară a Federaţiei. Îţi spun şi că fără să vreau l-am activat acum câteva zile, dar nu ştiu ce s-a întâmplat”. Karla răspunde: „Activează-l încă o dată!” dar Kimberly spune că acum nu-i momentul.

A doua zi, cele două fete se întorc la şcoală, dar găsesc aceeaşi situaţie: sălile de clasă sunt închise şi goale, şi directorul spune că nu se face şcoala până la noi ordine. Kimberly îi spune Karlei că vor vorbi cu Jordy, şi cele două fete ies de la şcoală. Kimberly şi Karla iau trenurile STK până în hotelul Kasa Tot, şi acolo Jordy le spune: „Trebuie să vorbesc urgent cu voi”. Fetele intră în biroul lui Jordy, şi acolo Jordy explică că acum câteva zile s-a deschis un portal între universul normal şi un univers paralel lângă şcoală din motive necunoscute, şi poate cineva a ieşit din portal. Karla vrea să spună că ele au obiectul care creează portaluri, dar Kimberly spune: „Nu avem nicio idee despre de ce s-a deschis acest portal”.

Fetele aude un zgomot, şi Jordy spune: „Aţi venit cu altcineva?” şi fetele nu ştiu de ce Jordy întreabă asta. Atunci Jordy revelează că iubitul Karlei se află la uşă. Karla îl întreabă pe iubitul său de ce el a venit aici, şi iubitul răspunde că vroia să observe clădirea Kasa Tot şi a văzut-o pe ea şi pe Kimberly intrând în clădire, şi vroia să o sperie ca o glumă. Dar văzând că vorbeau despre lucruri ciudate, a rămas la uşă pentru a le asculta conversaţia lor. Karla propune că ar putea să-i explice ce se întâmplă, şi Jordy acceptă. Atunci Jordy spune că ar trebui să găsească o cale să facă ca profesorii şcolii Traball să revină la normal.

Kimberly întreabă dacă portalul este închis, şi Jordy spune că numai s-a deschis timp de 6 minute şi 42 de secunde. Apoi Jordy spune că au avizat Flota Stelară a Federaţiei în această privinţă, dar au răspuns că au nevoie de cineva cu puteri mari ca să intre în biroul directorului şcolii şi să-şi folosească puterile pentru a scoate un obiect, dar are o mare protecţie şi pistoalele de fazer nu funcţionează. Kimberly întreabă dacă amiralul 19 sau iubita lui ar putea să facă această treabă, dar Jordy răspunde că directorul a fost programat ca să-l detecteze pe amiralul 19 şi echipa lui şi să le interzică intrarea, dar Kimberly şi Karla ar putea să intre fără probleme. Fetele acceptă, şi Jordy le va pregăti ca să facă misiunea.

Iubitul Karlei vrea să colaboreze, dar Karla spune că aceasta este o misiune periculoasă şi trebuie să rămână în Kasa Tot. Jordy le dă lui Kimberly şi Karlei nişte costume şi nişte pistoale de fazer în cazul în care apar probleme, şi spune că le va teleporta lângă şcoala Traball. Karla spune că niciodată nu a folosit teleportatorul, şi îi este frică. Jordy spune că ofiţerii Flotei Stelare a Federaţiei fac asta mereu, şi nu trebuie să-şi facă griji. Jordy o teleportează pe Kimberly şi pe Karla la intrarea şcolii, şi fetele intră la şcoală. Iau ascensorul, şi urcă până în primul etaj, unde se află obiectul. Fetele îi văd pe profesori adormiţi în sălile de clasă, pentru că sunt sub efectul obiectului din celălalt univers.

Karla îşi ia pistolul de fazer şi o întreabă pe Kimberly cum funcţionează, dar Kimberly îi cere să nu atingă niciun buton pentru că Jordy a programat pistoalele pentru a buimăci şi s-ar putea deprograma pentru a răni sau pentru a omorî. Fetele intră în biroul directorului şi găsesc obiectul într-o gaură în perete şi un câmp de forţă în jurul găurii. Kimberly şi Karla îşi folosesc împreună puterile pentru a deconecta câmpul de forţă, şi reuşesc. Atunci trebuie să scoată obiectul din gaura în perete, şi îşi folosesc puterile. Cele două fete se concentrează pentru a obţine obiectivul, şi la sfârşit reuşesc să scoată şi să distrugă obiectul. Directorul şi profesorii şcolii revin la normal, şi directorul le găseşte pe fete în biroul lui.

Directorul le întreabă pe Kimberly şi Karla de ce se află în biroul lui, şi Kimberly răspunde întrebându-l dacă îşi aminteşte ceva despre ultimele două zile. Directorul spune nu, dar le ordonă fetelor să iasă din biroul lui. Kimberly spune că căutau ceva dar vor pleca, şi cele două fete iau din nou trenurile STK ca să se ducă în Kasa Tot. Dar la uşa hotelului se află iubitul Karlei, care spune că un bărbat l-a răpit pe Jordy şi l-a luat într-o maşină, şi el a văzut răpirea dar a putut să se salveze pentru că era ascuns. Dar atunci apare Jordy, spunând că totul este în regulă şi nu-i nicio problemă. Iubitul Karlei nu ştie ce s-a întâmplat şi nu înţelege nimic.

Karla îl întreabă pe Jordy ce s-a întâmplat, dar Jordy acţionează într-un fel foarte ciudat şi le spune celor trei tineri că ei ar trebui să se întoarcă acasă. Iubitul Karlei spune că părinţii lui îl aşteaptă, o sărută pe Karla şi îi spune că trebuie să descopere ce se întâmplă cu Jordy şi de ce a văzut că îl răpeau şi apoi este din nou în regulă. Karla răspunde: „Acum du-te acasă, o să vorbim mai târziu. Şi dacă e vreo problemă, sună-mă”. Kimberly şi Karla, de asemenea, se duc acasă. Şi în casa fetelor, Karla spune că este sigură că se întâmplă ceva cu Jordy, şi poate l-au răpit la fel ca a spus iubitul ei şi acel Jordy pe care l-au văzut este un dublu. Kimberly spune că vor descoperi ce se întâmplă altă dată, dar acum se vor odihni, şi se termină episodul.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.