FANDOM


Căcatul curului
13
Numărul episodului 5
Sezonul 2
Numărul total 13
Titlul pe Teremedó La merda lad kul
Titlul în Portugal A merda do cu
Data difuzării 25 septembrie 2016
Lista episoadelor
precedent
Călătoria
următor
Plecaţi de aici!
Lucrurile Surorilor

Căcatul curului este episodul 5 al sezonului 2 din serialul Lucrurile Surorilor şi episodul 13 în total. A avut premiera pe 25 septembrie 2016.

Rezumat

Episodul începe în casa reality-show-ului, unde Kimberly primeşte un apel care provine dintr-o origine necunoscută, şi îi spune că directorul ei este un spion care lucrează pentru Yusma din universul oglindă, şi el o caută pe ea şi pe sora ei Karla ca să le controleze, şi dacă este necesar, să le elimine dacă el crede că ele sunt o problemă pentru ceea ce Yusma plănuieşte. Atunci mesajul se termină şi se distruge din calculatorul lui Kimberly ca să nu fie găsit de Yusma sau de echipa lui de fete. Atunci directorul casei vine să-i spună lui Kimberly: „Ţi-ai făcut treaba despre calitatea acestei case?” şi Kimberly răspunde da, spunând că îi va da maxima punctuaţie. Dar când el pleacă, ea spune: „O să-ţi dau căcatul curului”. Şi atunci o sună pe Karla şi îi spune că trebuie să supravegheze ceea ce ei fac, fiindcă directorul este un spion. Karla se surprinde.

Între timp, într-un loc secret, directorul îi spune lui Yusma că crede că cineva le-a spus surorilor că el le controlează, şi poate ştiu deja că este un spion. Yusma îi spune că trebuie să o evacueze pe Kimberly din casă, şi atunci el se va ocupa de ele. Directorul îl întreabă pe Yusma: „Ai făcut o nasare cu regenta Andrea vreodată?” şi Yusma spune cu orgoliu: „Am nasat-o şi am sărutat-o. Dar trebuie să o nasez încă o dată ca să obţin mai multe informaţii. Tu trebuie să-ţi urmezi misiunea”. Pe o stradă din Bàrcinon, Karla se plimbă cu iubitul său, când primeşte un apel de la sora sa, care îi spune să vină în casa reality-show-ului în mare grabă. Karla nu înţelege nimic, dar Kimberly spune că este urgent. În casă, Kimberly îşi face bagajele, şi Karla şi iubitul ei vin să o întrebe ce se întâmplă, şi Kimberly spune că ea a fost evacuată din reality-show.

Acasă, cele două surori ajung, şi sunt triste. Părinţii lor le spun să nu-şi facă griji pentru asta, şi Kimberly spune că trebuie să ştie ceva, şi le explică totul. Părinţii înţeleg asta, şi Karla şi iubitul ei îi spun lui Kimberly că ei trei trebuie să fie împreună dacă vor să ajute Flota Stelară a Federaţiei cu problemele acesteia, şi amiralul 21 are încredere în ele. Părinţii fetelor le vor ajuta la ce au nevoie, şi iubitul Karlei îi spune iubitei sale că ar putea să se întoarcă în hotelul Kasa Tot, pentru că a trecut ceva timp de când ei nu au fost acolo. Cei trei decid să meargă cu metroul până în Kasa Tot, ca să vorbească cu dublul lui Jordy. Odată acolo, fetele îi spun iubitului Karlei să rămână afară ca să supravegheze, şi ele vor intra în biroul lui Jordy. Odată înăuntru, găsesc o femeie care spune că Jordy este bolnav, şi ea are controlul biroului până când el va fi în regulă din nou. Kimberly nu-o crede.

Kimberly îi spune Karlei că este sigură că el nu este bolnav, numai face altceva într-un alt loc şi între timp nu poate să se ocupe de hotel. Kimberly o întreabă pe femeie dacă pot să arunce o privire în interiorul biroului lui Jordy, fiindcă ele sunt prietenele lui. Femeia acceptă, şi spune că va rămâne lângă uşă în cazul în care ele vor ceva. În interiorul biroului, Kimberly spune că trebuie să folosească teleportorul secret, dar găsesc că toate obiectele de înaltă tehnologie ale lui Jordy au fost scoase de acolo. În birou se află doar documentele hotelului. Karla spune: „Şi acum ce facem?” şi Kimberly îi spune femeii: „Poţi să vii cu noi?” şi o întreabă pe ea dacă ştie unde sunt lucrurile importante ale lui Jordy. Femeia spune: „Lipseşte ceva? Nu ştiam”. Kimberly spune că nu-i nimic, şi îi spune că trebuie să plece. Femeia spune: „Dacă doriţi altceva, spuneţi-mi”.

În metrou, Kimberly se gândeşte la ce s-a întâmplat, şi îi spune Karlei că partea inamicului ştie că ele două ajută Flota Stelară a Federaţiei, şi le va fi dificil să-şi continue misiunea. Singura opţiune este să meargă pe Pământ, cu orice preţ. Iubitul Karlei spune: „Şi pot să vin cu voi ca să vă ajut?” şi Kimberly spune că nu ar fi o bună idee, dar Karla spune: „Ar fi o idee grozavă”. Şi îi spune lui Kimberly că acum el face parte din echipă, pentru că ştie tot ce ele două ştiu. Kimberly acceptă. Între timp în casa reality-show-ului, directorul vorbeşte cu Yusma într-o secţie secretă a casei, când deodată se teleportează un căcat. Yusma îl vede, şi spune că regenta Andrea l-a teleportat acolo, şi spune: „Plecaţi cu toţii de aici, e o bombă!” dar nu au timp să reacţioneze, bomba explodează şi toată casa este distrusă, murind toată lumea din casă.

Cele două surori şi părinţii lor urmează pe televizor explozia casei reality-show-ului, şi Karla spune: „Eşti conştientă de ceea ce noi am cauzat? Nu s-ar fi întâmplat asta dacă noi nu ne-am fi băgat în afacerile Flotei Stelare a Federaţiei”. Şi Kimberly spune că acum că se află deja implicate în afacerile Flotei Stelare a Federaţiei, trebuie să-l ajute pe amiralul 21 în tot ce ele pot. Kimberly se duce la culcare, pentru că spune că este somnoroasă. Karla va rămâne singură uitându-se la televizor. Noaptea, Kimberly are un vis în care totul este plin de căcat de persoană şi apare imaginea unei fete frumoase cu părul şaten clar, şi se află şi Yusma care spune că această fată este principala ameninţare pentru Flota Stelară a Federaţiei şi pentru el, adică, ea este o duşmancă comună. De aceea va încerca să-i ajute, chiar dacă el nu vrea să colaboreze cu Flota Stelară a Federaţiei, şi spune şi că explozia a fost cauzată de ea. Visul ei se termină, şi Kimberly se trezeşte.

Kimberly îi spune Karlei că a avut un vis creat de Yusma în care el i-a spus informaţii importante, şi trebuie să se naseze între cele două surori ca să poată să înţeleagă mai bine visul. Cele două surori se nasează, şi împărtăşesc visul. Karla spune că va împărtăşi visul şi cu iubitul ei când vor fi împreună. Şi cele două surori se culcă la loc. Dimineaţa, calculatorul lui Kimberly primeşte din nou un mesaj personal, şi de data aceasta descoperă că acesta provine de la Jordy cu adevărat, şi îi spune că el a fost cel care a avertizat-o despre directorul casei reality-show-ului. Şi spune că ele au descoperit multe lucruri de la Flota Stelară a Federaţiei, cu toate acestea spune că are nevoie de ajutorul lor. Kimberly o cheamă pe Karla, şi amândouă vorbesc cu Jordy. Dar ca să vorbească cu siguranţă, le va teleporta pe nava lui. Cele două fete acceptă, şi sunt teleportate.

În nava lui Jordy, el spune că deja este timpul să se întoarcă în hotelul lui, pentru că misiunea lui s-a terminat, şi de acum înainte se va ocupa el de tot. Cu toate acestea, le dă fetelor misiunea să intre fără permisiune în clădirea Pulá şi să obţină informaţii despre cele trei entităţi ale universului, şi despre linia temporală originală. Şi partea cea mai importantă: cum să călătorească până în momentul în care s-a produs alterarea în istorie, ca să corecteze istoria şi să evite ceea ce s-a întâmplat ce nu trebuia să se fi întâmplat, fiindcă necazurile în Flota Stelară a Federaţiei se pot evita dacă istoria este corectată, şi în această linie temporală alternativă Flota Stelară a Federaţiei nu va dura mult timp. Fetele spun că este o idee grozavă, dar există o problemă: au descoperit că în linia temporală originală, cea pe care el vrea să o corecteze, ele două nu există! Jordy răspunde că nu ştia asta, nici ştie de ce, dar va descoperi mai târziu răspunsul. Şi atunci, fetele se întorc acasă.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.