FANDOM


Încă o dată într-o navă stelară
9
Numărul episodului 1
Sezonul 2
Numărul total 9
Titlul pe Teremedó 1 alṭra kop n’1’a naw esṭellar
Titlul în Portugal Mais uma vez numa nave estelar
Data difuzării 26 iulie 2016
Lista episoadelor
precedent
Sunteţi voi?
următor
Obiectivul unei acţiuni
Lucrurile Surorilor

Încă o dată într-o navă stelară este episodul 1 al sezonului 2 din serialul Lucrurile Surorilor şi episodul 9 în total. A avut premiera pe 26 iulie 2016.

Rezumat

A trecut mai mult de un an de când Kimberly şi Karla au fost într-o navă stelară din universul oglindă, unde Jordy Kúdigy le-a informat că în prezent există un dublu în hotelul Kasa Tot. Până acum, cele două surori nu au avut nicio aventură care nu este „normală”. Kimberly are 18 ani şi în curând va avea 19, şi Karla are 12 ani şi îşi continuă relaţia cu iubitul său. Totuşi, cele două fete încă vor să găsească o cale să viziteze Pământul. Karla se pregăteşte pentru o altă întâlnire cu iubitul său într-o sală de jocuri din centrul comercial al pieţei Ġlôrias, şi Kimberly are un pic de gelozie pentru că sora ei se întâlneşte deja cu un băiat şi ea încă nu, deşi ea este sora mai mare. Karla îşi ia geanta şi pleacă, şi Kimberly rămâne singură acasă, şi începe să se uite la televizor.

Întrucât este luna august, fetele nu trebuie să meargă la şcoală, şi au vacanţă. Dar deodată, cineva ajunge acasă. Iese Kimberly Duver§la, şi descoperă că este un ofiţer al Flotei Stelare a Federaţiei. El spune: „Sunt comandorul Pumiky Ros, primul ofiţer al navei FEF 09. Am nevoie de ajutorul vostru. Sunteţi de acord? Numai trebuie să faceţi ceea ce noi vă vom cere, sunteţi singurele persoane care puteţi să ne ajuaţi”. Şi Kimberly spune: „Ne va plăcea să vă ajutăm, mai ales dacă e pentru 21. E 21 acum, nu-i aşa? Foarte bine!”. Comandorul Pumiky îşi ia la revedere, şi Kimberly le spune părinţilor săi că un ofiţer al Flotei Stelare a Federaţiei a vorbit cu ea cerându-i ajutor. Tatăl său spune: „Eşti sigură că vrei să te bagi într-o nouă problemă care ar putea să fie periculoasă?” şi Kimberly spune da, şi le va ajuta în orice ar fi.

Mai târziu, noaptea, Karla se întoarce acasă, şi Kimberly spune: „Te-ai bucurat de întâlnirea ta cu iubitul tău? Pentru că şi sora ta are ştiri pentru tine, tu nu eşti singura care poate să fălească cu noi”. Karla răspunde: „Să fălesc cu voi? Spune-mi tot ce vrei, dar te depăşesc”. Kimberly suspină şi explică că un ofiţer al amiralului 21 i-a cerut ajutorul ei pentru ceva, şi i-a spus că ele sunt singurele persoane care pot să ajute. Adică, ceva important se întâmplă cu Flota Stelară a Federaţiei, pentru că dacă nu ar fi aşa, ar fi sesizat linişte în el, cu toate acestea, a sesizat tensiune. Se întâmplă ceva, şi deşi nu ştiu ce este, Kimberly crede că propriul amiral 19 are vreo problemă care lasă tensiune în Flota Stelară a Federaţiei.

Două zile mai târziu, Kimberly primeşte un apel în comunicatorul ei. Kimberly răspunde, şi este Pumiky care le cere celor două fete să urce la bordul navei FEF 09, pentru a plănui ceva. Deşi Kimberly nu ştie ce vrea, ea o cheamă pe Karla şi cele două fete se teleportează pe nava FEF 09. Comandorul Pumiky le-o prezintă pe soţia sa, locotenenta comandor Ann McGregor, şi spune că în prezent sunt singurii ofiţeri la bordul acestei nave. Kimberly întreabă despre amiralul 21, şi Pumiky spune că de ceva vreme nu au ştiri despre el, şi sunt îngrijoraţi. Atunci Pumiky explică că o persoană foarte periculoasă din universul oglindă, regenta Andrea, caută răzbunare împotriva Flotei Stelare a Federaţiei şi în plus lucrează într-un proiect ca să poată să ia controlul corpului amiralului 21, dar nu ştie ce vrea să facă Andrea întocmai cu el, şi poate ea vrea să-l controleze pentru a destabiliza Flota Stelară a Federaţiei.

Kimberly întreabă ce pot să facă ele, şi Pumiky spune că 21 le a spus că trebuie să-şi continue munca şi să facă tot ce pot, dar el părea îngrijorat pentru că după spusele lui, se pare că se schimbă. Asta a fost în mai, şi după două luni fără ştiri despre el, 21 i-a contactat din nou pe ei spunând că regenta Andrea într-un fel sau altul se află în mintea lui şi poate să ştie toate gândurile lui, adică, dacă fac un plan, el nu poate să-l ştie. De asemenea, a spus că nu vroia să-i preocupe, dar Andrea este periculoasă şi 21 este obiectivul ei principal, şi de aceea a decis să-şi supravegheze mişcările. Totuşi, 21 nu a răspuns la apelurile ofiţerilor navei 09 când au vrut să-l felicite. Atunci Kimberly spune că amiralul 21 nu-i aşa, ele îl cunosc foarte bine şi sunt sigure că el ştie ce face.

Pumiky le cere lui Kimberly şi Karlei să-l caute pe amiralul 21 când va veni pe Teremedó, fiindcă şi el îl cunoaşte şi ştie că într-o bună zi îşi va vizita planeta. Kimberly spune că orice ar face amiralul 21, cu siguranţă este de dragul Flotei Stelare a Federaţiei şi nu trebuie să-şi facă griji. Pumiky spune că aşa speră, le mulţumeşte fetelor pentru ajutorul lor şi le teleportează înapoi acasă în Bàrcinon. Părinţii lui Kimberly şi ai Karlei le întreabă ce le-au spus ofiţerii Flotei Stelare a Federaţiei, şi Kimberly spune că sunt îngrijoraţi pentru amiralul 21. Karla se duce la ea în cameră pentru a dormi, şi Kimberly rămâne în sufragerie, uitându-se la televizor. Tatăl lui Kimberly amuţeşte televizorul, şi îi spune fiicei sale: „Mai e ceva ce nu mi-ai explicat despre amiralul 21, nu-i aşa?”.

Kimberly explică că nu este sigură dar crede că este îndrăgostită de amiralul 21, dar dragostea ei este imposibilă pentru că amiralul 21 este prea important. Apoi îi cere tatălui său să nu-i spună nimic Karlei, pentru că s-ar destabiliza obiectivul misiunii pe care le-a dat-o Flota Stelară a Federaţiei dacă ea ştie asta. Şi fără să ştie nimic, la bordul navei FEF 09, Pumiky a auzit totul, şi spune că trebuie să o teleporteze pe Kimberly la bord pentru a vorbi doar cu ea, fără Karla. Ann spune: „Vrei să facem ca şi cu 21?” şi Pumiky aşteaptă ca Kimberly să fie dormită, şi atunci o urcă la bordul navei FEF 09 şi o trezeşte. La bordul navei 09, Pumiky spune că a auzit-o spunând că este îndrăgostită de 21, şi o informează că este norocoasă, pentru că vara trecută s-a despărţit de İhi Kadse şi acum el se simte singur. Kimberly zâmbeşte.

A doua zi, Kimberly vine în camera Karlei şi spune că 21 nu mai se întâlneşte cu İhi Kadse, relaţia s-a terminat de aproape un an. Karla deschide un ochi, pentru că era încă pe jumătate adormită, şi spune: „Ştii cât e ceasul? E ora 6 dimineaţa, şi suntem în vacanţă!”. Kimberly spune că vrea să meargă la plajă. Şi mai târziu, pe plaja din Bàrcinon, Kimberly este foarte fericită şi cântă o melodie aleatorie fără să concretizeze un cântec în timp ce se face baie în mare, şi Karla este întinsă pe un prosop şi îi întreabă pe părinţii săi ce se întâmplă cu sora ei, şi părinţii spun că nu ştiu. Este o minciună, fiindcă fiica lor le-a cerut să nu reveleze nimic, şi Karla începe să stea la soare fără să se gândească la nimic, închide ochii şi se termină episodul.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.