FANDOM


În casa voastră
29
Numărul episodului 5
Sezonul 4
Numărul total 29
Titlul pe Teremedó A kasa vosṭra
Titlul în Portugal Na vossa casa
Data difuzării 25 februarie 2018
Lista episoadelor
precedent
Mişcă-ţi fundul
următor
Grupul tău
Lucrurile Surorilor

În casa voastră este episodul 5 al sezonului 4 din serialul Lucrurile Surorilor şi episodul 29 în total. A avut premiera pe 25 februarie 2018.

Rezumat

Episodul începe pe nava 07 într-o zi, 0 odihneşte cu soţia sa, Carla, când deodată primeşte un mesaj care provine de la Jordi Alejos García, care spune că are o altă fată dintre cele patru surori răpite ale Milei, şi propune să-i înapoieze vârsta după cum au făcut cu Mariana. 0 spune că trebuie să-l avizeze pe 22 şi să-l întrebe dacă poate să-l teleporteze la bord, şi Jordi Alejos García spune că înţelege. 0 îl teleportează pe 22 pe nava 07, şi îi spune că Jordi Alejos García a vorbit cu el şi vrea să urce pe 07. 22 este de acord, şi îl teleportează pe Jordi Alejos García pe navă. Se duc în sala de reuniuni, şi Jordi Alejos García explică că o fată dintre celelalte patru surori ale Milei era pe o stradă din Barcelona, el a găsit-o şi fetiţa i-a spus că a scăpat din locul în care Andrea o avea răpită, deoarece cineva a putut să o trezească. 22 crede că acei extratereştri care au invadat Pământul au posedat-o pe această fată, şi când au lăsat-o, aceasta a rămas trează în loc să rămână din nou inconştientă. De aceea a reuşit să scape fără ca Andrea să-şi dea seama. Jordi Alejos García explică că el are un control asupra fetiţelor răpite, şi de aceea a găsit-o pe stradă. 22 îl întreabă cum se numeşte această fată, şi Jordi Alejos García spune că această fată se numeşte Lucía şi că trebuie să-i înapoieze vârsta ca să o ducă acasă.

Jordi Alejos García îi spune lui 22: „La început credeam că ea era Adriana, alta dintre surori, deoarece arată la fel. Dar apoi am văzut că nu era Adriana, ci Lucía, care este cea mai mică şi are 20 de ani. Adriana are 22 de ani, ca şi tine, amiralule…”, şi 22 spune: „Trebuie să mergem în hotelul tău Golf din Argentina acum, ca să recuperăm dosarul celor două fete pe care le avem, în felul ăsta o să putem să le identificăm şi o să ne fie mult mai uşor să le facem să aibă din nou vieţile pe care le aveau înainte ca tu să le răpeşti, Jordi Alejos García…”. 0 îi spune lui 22: „Eşti sigur că o să putem să avem încredere în bărbatul ăsta care înainte era duşmanul nostru?” şi 22 spune: „Nu, dar deocamdată ne ajută foarte mult. Hai să profităm de asta!”. 22 spune că preferă să meargă în hotelul Golf din Argentina virtual, şi 0 spune că şi el va merge virtual. Jordi Alejos García spune: „Cum doriţi”, şi îi dă lui 22 coordonatele ca să le transmită în supercalculatorul navei. Jordi Alejos García se teleportează în hotelul Golf din Argentina, şi 22 şi 0 merg virtuali. 22 şi 0 apar pe un maidan, şi găsesc o şosea. Jordi Alejos García spune: „Clădirea aia de acolo la sfârşit e hotelul Golf”, şi 22 spune: „Noroc că când sunt cu forma mea virtuală nu mă satur de mers…”, şi merg până în hotelul Golf. Când ajung, găsesc că uşa hotelului Golf este închisă, şi nu pot să intre…

22 îl întreabă pe Jordi Alejos García: „Ce se întâmplă dacă distrug uşa?”, şi Jordi Alejos García spune: „Nu ştiu…” şi stă pe gânduri. 22 ţinteşte braţul spre uşă şi spune: „Săgeată laser!”, şi din braţul lui 22 iese o săgeată luminoasă care face o gaură în lacăt. Repetă asta de mai multe ori, şi uşa se deschide. Şi în continuare uşa cade pe podea. Ofiţerii Flotei Stelare a Federaţiei şi Jordi Alejos García intră în hotel, şi Jordi Alejos García îi duce pe ofiţerii Flotei Stelare a Federaţiei în camera în care se află toate informaţiile. Jordi Alejos García caută totul despre Mariana şi Lucía, şi obţine tot dosarul fiecăreia dintre ele. 22 îi spune lui Jordi Alejos García: „Du-te pe 07 cu toate aceste cutii, acum o să venim şi noi…” şi Jordi Alejos García se teleportează pe nava 07. 22 îi spune lui 0: „O să te împuşc ca să te întorci pe 07, nu vreau ca el să rămână singur. Ştiu că Carla e acolo, şi nu vreau să i se întâmple ceva…”, şi 0 spune: „Aveam dreptate, n-ai încredere în el!”. 22 spune: „O să rămân un pic mai mult aici, mă întorc imediat”, şi îl împuşcă pe 0 să-l facă să se întoarcă pe navă. 22 aruncă o privire la hotelul Golf, care acum este gol şi nu-i nimeni, şi când consideră că a văzut totul, îi spune lui 0 să-l materializeze. 22 se întoarce pe nava 07, şi spune: „Aveţi toate hârtiile documentaţiei celor două fete?”. Jordi Alejos García spune că da, şi 22 spune: „Atunci, să trecem la treabă. În primul rând o să-i înapoiem Lucíei vârsta pe care de-a dreptul o are. Haide!”…

Într-un loc necunoscut, care este baza secretă a lui Alxy Frankz, regenta Andrea îi spune lui Alxy Frankz: „Planul meu funcţionează, îi am acolo unde îi vroiam. O să cadă în capcana mea…” şi Alxy Frankz îi spune: „Văd că eşti foarte inteligentă, planul tău o să fie un succes. Dar trebuie s-o iei încet, nu te grăbi sau o să pierdem!”. Pe nava 07, ofiţerii navei şi Jordi Alejos García pregătesc să o facă pe Lucía să-şi recupereze vârsta. 22 îi spune Lucíei: „Nu-ţi fie frică, intră în acest scaner şi totul o să fie bine, haide!”, şi Lucía o face. 22 activează programul, şi în continuare Lucía iese din scaner cu vârsta sa corectă. Atunci luminile navei se sting, energia cade şi scuturile se dezactivează… Într-o bilă de transport în spaţiu, Mila din universul oglindă spune că trebuie să-i ajute pe ofiţerii navei FEF 07, deoarece i-au păcălit. Şi în baza lui Alxy Frankz, Andrea râde spunând că şi-a obţinut obiectivul, şi Melina îi spune Andreei că de data aceasta au câştigat. Andrea spune că încă nu au câştigat toată lupta, numai au marcat un gol dar meciul continuă. Melina spune că ea este sigură că Andrea poate să câştige întregul meci, şi Andrea spune da şi se sărută. Alxy Frankz spune că dacă el nu le-ar fi ajutat, nu ar fi reuşit nimic, şi Andrea spune: „Cred că acum trebuie să vorbim cu versiunile tale cele mai tinere, nu-i aşa?”. Alxy Frankz spune că da.

Pe nava 07, 22 foloseşte un tricorder pentru a-o analiza pe Lucía, şi descoperă că ea ducea un virus în corpul său care a cauzat problema pierderii de energie pe navă. Acesta spune că posibil Andrea a prins-o, i-a pus acest virus şi i-a făcut să creadă că putuse să scape. Când i-au înapoiat vârsta cu supercalculatorul, virusul a intrat în calculator, prin urmare au fost păcăliţi. Atunci Jordi Alejos García întreabă ce vor face, şi 0 răspunde că el ştie să-l aranjeze, deoarece s-a pregătit să ştie cum se aranjează un supercalculator văzând video-uri. 22 spune: „Video-uri de pe Pământ?” şi 0 spune: „Dar o să-mi fie folositoare, o să vezi!”. 0 îşi începe treaba… Între timp, în apartamentul Milei, Mila se pregăteşte să filmeze o altă bucată din falsul serial de televiziune la care ea lucrează cu Andrea şi Melina deghizate de actriţa Penélope Cruz şi de regizorul ei. Mila iese din casă şi merge la staţia de metrou pentru a merge în casa din Castelldefels unde Andrea o aşteaptă. Între timp, Andrea îi spune lui Alxy Frankz că se va întâlni cu Mila, şi trebuie să plece. Melina şi Andrea pleacă, şi Alxy Frankz spune că fac bine că o păcălesc pe Mila, deoarece dacă ea moare, 22 va suferi foarte mult şi acesta este obiectivul. Andrea îi spune că are dreptate, şi ea şi Melina se teleportează direct în casa din Castelldefels, unde se întâlnesc cu Mila care le aşteaptă.

Pe nava 07, deodată Mariana şi Lucía sunt teleportate, cineva le-a prins în timp ce scuturile navei erau dezactivate. 22 spune că este sigur că a fost Andrea, a profitat că aveau scuturile dezactivate ca să le răpească din nou pe cele două fete pe care reuşiseră să le elibereze. Jordi Alejos García spune că poate acum au făcut un pas înapoi, fiindcă au pierdut tot ce câştigaseră. 22 spune că este adevărat, acum trebuie să înceapă de la zero cu salvarea surorilor Milei. Pe atunci, nava 07 primeşte un mesaj de la Mila din universul oglindă care spune că vrea să-i ajute să le recupereze pe cele două fete pe care Andrea le-a prins şi pe celelalte trei fete care sunt încă răpite într-un loc necunoscut sub controlul Andreei şi al lui Alxy Frankz. 22 întreabă ce pot să facă, şi Mila din universul oglindă spune că ele au un plan. Dar trebuie să audă acest plan în bila ei de transport, deoarece pe nava 07 există nişte camere de filmat şi nişte microfoane cu care Andrea poate să-i audă. 22 îi spune că are dreptate, şi spune că el, 0, Carla şi Jordi Alejos García vor merge în bila de transport al Milei din universul oglindă. Între timp, în Castelldefels, Andrea este într-o cameră şi spune: „La naiba!”, deoarece nu va putea să audă ceea ce 22 şi prietenii lui vor plănui. Andrea iese din cameră, se deghizează şi se întâlneşte cu Mila din universul principal…

În Castelldefels, Andrea şi Melina deghizate pregătesc o altă bucată din falsul serial de televiziune, dar Mila nu ştie că acestea o păcălesc. Andrea deghizată de regizorul lui Penélope Cruz îi spune Milei: „Vino cu mine în sala de filmări, trebuie să facem o scenă diferită de celelalte…” şi Mila spune: „Ce scenă?”. Atunci regizorul îi dezvăluie Milei că trebuie să sărute un băiat care apare în serial ca interesul de dragoste al protagonistei. Mila îi spune: „Trebuie s-o fac?”, şi falsul regizor spune: „Deocamdată, vino cu mine, deoarece trebuie să te pregătesc…”, şi o duce pe Mila până pe un pat unde o doarme cu un sedativ. Îi pune ceva pe cap, şi o trezeşte din nou. Când Mila se trezeşte, spune: „Sunt gata să filmăm scena sărutului!”. Falsul regizor spune: „Grozav!”, şi o duce pe Mila cu Penélope Cruz. Falsul regizor pleacă, în timp ce Mila îşi pune machiajul. Penélope Cruz şi Mila gravează scena, vine băiatul şi o sărută pe Mila. Atunci Mila cade pe podea inconştientă… Băiatul dezvăluie că este Andrea, care a pus în creierul Milei ceva pentru a-o controla. Andrea, fără deghizare, o sărută pe Mila din nou în timp ce Melina o vede, şi spune: „De ce ai sărutat-o pe ea de două ori?”. Andrea îi spune: „Nu fi geloasă, ştiu ce fac, am făcut asta pentru misiunea noastră. O să vezi cum o să câştigăm, şi amiralul 22 o să piardă!”…

Între timp, pe nava 07, 0 îşi termină treaba şi nava îşi recuperează toată energia şi scuturile. 22 îi spune lui 0: „Bună treabă!”, şi 0 spune că i-a fost foarte uşor să aranjeze supercalculatorul. 22 îi spune lui Jordi Alejos García că, acum că au energie şi scuturi din nou, trebuie să le găsească pe surorile Milei şi să le ducă acasă, şi Jordi Alejos García îi răspunde că el este de partea lor, adică, îl va ajuta dacă poate. 22 îi mulţumeşte pentru ajutor, şi Jordi Alejos García spune că poate trebuie să se ducă în Argentina din nou, acolo acesta are prieteni care pot să-i ajute şi aceşti prieteni vor fi şi de partea ofiţerilor navei 07. 22 îl întreabă pe Jordi Alejos García: „Eşti sigur că toţi prietenii ăştia ai tăi sunt de încredere?” şi Jordi Alejos García răspunde: „Cei mai mulţi dintre prietenii ăştia ai mei, da”. 22 spune: „Atunci, să trecem la treabă!”, şi îi spune lui Jordi Alejos García că poate să folosească supercalculatorul să-şi sune prietenii. Dar Jordi Alejos García explică că a selecţionat trei dintre prietenii săi, deoarece aceşti trei prieteni sunt mai de încredere decât ceilalţi. 22 spune că acum poate să sune, şi Jordi Alejos García le explică prietenilor săi totul. Unul dintre aceştia spune că îi va ajuta, şi ceilalţi spun că şi ei sunt de acord. 22 spune: „Andrea, vreau să ştii că nu doar tu ai aliaţi, şi eu îi am!”, zâmbeşte şi episodul se termină aici.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.